Buzz

Οι εξωγήινοι μας πήραν τα minions! Νέο τρέιλερ για το «Despicable Me 2»!

στα 10

Ποιος μπορεί να κατηγορήσει τους δημιουργούς του «Despicable Me 2» επειδή βασίζουν όλη την προωθητική καμπάνια της ταινίας στα αξιολάτρευτα minions, τους κίτρινους βοηθούς του «απαισιότατου» Γκρου; Χορτάστε τα μέχρι τελικής πτώσης σε ένα τρέιλερ... επιστημονικής φαντασίας!

Οι εξωγήινοι μας πήραν τα minions! Νέο τρέιλερ για το «Despicable Me 2»!

Οταν το Μάρτιο του 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της συνέχειας του «Εγώ ο Απαισιότατος» που θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2013 (δείτε το εδώ), δεν υπήρξε κανείς που να παραπονεθεί επειδή στα 53 δευτερόλεπτα του πρωταγωνιστούσαν μόνο τα minions, οι μικροί κίτρινοι βοηθοί του πρωταγωνιστή της ταινίας Γκρου, να τραγουδούν το «Barbara Ann» όπως έγινε περισσότερο γνωστό από τους Beach Boys.

2

Από τότε και μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να δει οτιδήποτε άλλο από το «Despicable Me 2». Ούτε τον Γκρου (που θα έχει πάλι τη φωνή του Στιβ Καρέλ), ούτε τον κακό της ταινίας (που θα έχει τη φωνή του Αλ Πατσίνο), ούτε καν ένα μακρινό πλάνο που να τραβάει την προσοχή από τα minions.

Και έτσι έγινε. Σε ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε για να συμπέσει με το Halloween, τα minions του δίνουν και καταλαβαίνει σε ένα απολαυστικό teaser trailer που δεν θέλεις να τελειώσει ποτέ. Οσο διαρκεί, τα minions πέφτουν θύματα απαγωγής από εξωγήινους, ντύνονται drag και ανοίγουν την πόρτα ακριβώς τη στιγμή που δεν πρέπει...

Δείτε το παρακάτω: