Buzz

Αν μιλάμε για teaser, ας μιλάμε για κάτι τέτοιο!

στα 10

Αν και η ημερομηνία προβολής του απέχει ακόμη τουλάχιστον ένα χρόνο, το δεύτερο μέρος του «Εγώ ο Απαισιότατος» επενδύει πάνω στη μανία των minions - των μικρών κίτρινων βοηθών του Γκρου - να τραγουδούν το «Barbara Ann» όπως έγινε περισσότερο γνωστό από τους Beach Boys.

Αν μιλάμε για teaser, ας μιλάμε για κάτι τέτοιο!

Αν και λίγα πράγματα είναι ακόμη γνωστά για το τι ακριβώς θα συμβαίνει στο δεύτερο μέρος του «Εγώ ο Απαισιότατος» (ο Στιβ Καρέλ θα είναι σίγουρα η φωνή του Γκρου, ενώ φήμες θέλουν τον Αλ Πατσίνο να κάνει τη φωνή του «κακού» της ταινίας), το μόνο σίγουρο είναι πως τα minions θα έχουν μεγαλύτερο ρόλο από την πρώτη ταινία.

Τα κίτρινα πλασματάκια με τα γυαλιά και την εκνευριστική φωνή υπήρξαν στην πραγματικότητα και ό,τι έμεινε πιο «κλασικό» από την ταινία των Πιερ Κόφιν και Κρις Ρενό του 2010, αποκτώντας εκτός από φανατικούς θαυμαστές και δικές τους ξεχωριστές μικρού μήκους ταινίες.

Πώς ήταν λοιπόν δυνατόν, το πρώτο teaser από το «Εγώ ο Απαισιότατος 2» να μην στηριζόταν στην επιτυχία των minions που σε μια εξαιρετική απόδοση του πως μπορεί να μοιάζει το 3D στις δύο διαστάσεις ενός τρέιλερ τραγουδούν το «Barbara Ann» των The Regents, αποδίδοντας ωστόσο το τραγούδι στην εκδοχή που έγινε γνωστό από τους The Beach Boys.

Απολαυστικό και ικανό να σπείρει μανία, δείτε το παρακάτω και αν αντέχετε πατήστε replay!