Buzz

«Inside Out»: Πρώτο τρέιλερ κι ένα Pixar-medley για δώρο

στα 10

Οι πρώτες εικόνες της νέας ταινίας της Pixar και του Πιτ Ντόκτερ μάς γεμίζουν συναισθήματα: συγκεκριμένα χαρά, φόβο, θυμό, αηδία και θλίψη. Κυρίως χαρά!

«Inside Out»: Πρώτο τρέιλερ κι ένα Pixar-medley για δώρο

Η animated εκδοχή του κοριτσίστικου υποσυνείδητου θα είναι το νέο opus της Pixar που, ευτυχώς, δεν παύει να μας εκπλήσσει: το «Inside Out» προορίζεται για πανηγυρική έξοδο στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2015, με σκηνοθέτη τον Πιτ Ντόκτερ, του «Up» και του «Monsters Inc», η τρίτη συνέχεια του οποίου, μάλιστα, θα είναι έτοιμη επίσης την ίδια εποχή. Το πρώτο τρέιλερ της, ομολογουμένως, πιο παράξενης και, θεωρητικά, απαιτητικής ταινίας του στούντιο είναι εδώ και προκαλεί τα ίδια συναισθήματα που θα ένιωθε κανείς αν του έδιναν ελευθέρας σε ζαχαροπλαστείο! Μάλιστα, καθώς το «Inside Out» έχει ως ήρωες τα συναισθηματικά κέντρα του εγκεφάλου, το τρέιλερ αφιερώνει τη μισή του διάρκεια στο να μας θυμίσει τις αντιδράσεις που προκάλεσαν στην ψυχή οι ως τώρα ταινίες της Pixar, μ’ ένα σύντομο γλυκό ταξίδι σ’ ένα best of συγκίνησης και γέλιου.

Η επίσημη σύνοψη του «Inside Out» εξηγεί: Από τα οροπέδια της Νότιας Αμερικής σε μια μητρόπολη γεμάτη τέρατα, ο βραβευμένος με Οσκαρ σκηνοθέτης Πιτ Ντόκτερ ταξίδεψε το κοινό σε ξεχωριστούς, γεμάτους φαντασία τόπους. Το 2015, θα μας μεταφέρει στην πιο εκπληκτική τοποθεσία που υπάρχει, μέσα στο μυαλό ενός 11χρονου κοριτσιού, της Ράιλι.

inside out 607

Η διαδικασία του να μεγαλώνεις είναι μια διαδρομή γεμάτη λακκούβες κι η Ράιλι δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Οπως όλοι μας, έτσι κι η Ράιλι κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Αρχηγείο, το κέντρο ελέγχου μέσα στο μυαλό της Ράιλι, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Ράιλι και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στη νέα ζωή στο Σαν Φρανσίσκο, στο Αρχηγείο επικρατεί μεγάλη αναταραχή. Παρότι η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Ράιλι, προσπαθεί να διατηρήσει θετικό πνεύμα, συγκρούεται με τα υπόλοιπα συναισθήματα για το πώς να διαχειριστούν μια νέα πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

Τα «Συναισθήματα» της ταινίας έχουν ήδη βρει τους ηθοποιούς που θα τους δανείσουν τις φωνές τους: η Χαρά θα είναι η Εϊμι Πόλερ, ο Φόβος ο Μπιλ Χέιντερ, ο Θυμός ο Λούις Μπλακ, η Αηδία η Μίντι Κέιλινγκ και η Θλίψη η Φίλις Σμιθ. Δείτε τους κεντρικούς ήρωες του Αρχηγείου παρακάτω (Φόβος, Θλίψη, Χαρά, Αηδία, Θυμός), στο πρώτο τρέιλερ του «Inside Out». Κατά την παράδοση, πριν την ταινία στις αίθουσες θα προβάλλεται ένα καινούριο μικρού μήκους animation της Pixar που θα είναι το «Lava» - δείτε και διαβάστε περισσότερα γι’ αυτό εδώ.

Διαβάστε ακόμα: