Buzz

O Ράιαν Τζόνσον «κατακρεουργεί» μια τρομαχτικά αληθοφανή τούρτα Ποργκ

στα 10

Και δείχνει πραγματικά πεντανόστιμη!

O Ράιαν Τζόνσον «κατακρεουργεί» μια τρομαχτικά αληθοφανή τούρτα Ποργκ

Ο Ράιαν Τζόνσον φαίνεται πως δεν έχει πρόβλημα να σκοτώσει χαρακτήρες των ταινιών του, είτε μέσα είτε, ακόμα, και έξω από αυτές. Οσοι είδατε το «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» σίγουρα θα θυμάστε τα αξιαγάπητα Ποργκς, τα φτερωτά εκείνα πλασματάκια με τα οποία ήταν γεμάτος ο πλανήτης Αχκ-Το, που ήταν και το σπίτι του Λουκ Σκαϊγουόκερ τα τελευταία χρόνια. Και ο Τζόνσον δείχνει να ευχαριστιέται να «κατακρεουργεί» ένα από αυτά.

Διαβάστε ακόμα: Από το Γουέστερος σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά. Οι Μπένιοφ και Βάις ετοιμάζουν τη δική τους σειρά ταινιών «Star Wars»

Πριν αρχίζετε να καλείτε τις φιλοζωικές εταιρείες, δεν πρόκειται για κάποια «αληθινό» Ποργκ, αλλά για μια αρκετά τρομαχτικά αληθοφανή τούρτα στο σχήμα του αξιαγάπητου αυτού πλάσματος.

Σε ένα βίντεο, το οποίο δημοσίευσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης στον λογαριασμό του στο instagram, σε ένα πάρτι που έκανε η ομάδα του μάρκετινγκ του «Οι Τελευταίοι Jedi», δείχνει τον Τζόνσον να κόβει μια τούρτα σε σχήμα Ποργκ. Αν και ο ίδιος δείχνει αρκετά διστακτικός στην αρχή, μετά φαίνεται να το απολαμβάνει.

We had a party tonight for the AMAZING marketing team who worked on TLJ. There was a terrifyingly realistic Porg cake, and I got to cut it. NSFW.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rian Johnson (@riancjohnson) στις

Πάντως ο ίδιος ήρθε με την ιδέα των Ποργκ όταν επισκέφτηκε το νησί Σκέλιγκ Μάικλ, νότια της Ιρλανδίας, το οποίο αποτέλεσε και το σκηνικό του πλανήτη Αχκ-Το. «Αν πας στο Σκέλιγκ την κατάλληλη περίοδο, όλο το νησί είναι καλυμμένο με φρατέρκουλα, και είναι τα πιο γλυκά πλάσματα που έχω δει ποτέ. Οταν άρχισα να εξερευνώ το νησί, είδα αυτά πτηνά, και σκέφτηκα πως είναι μέρος του οικοσυστήματος εδώ. Και έτσι δημιουργήθηκαν τα Ποργκ».

Διαβάστε ακόμη