Buzz

«She's Gotta Have It»: ο Σπάικ Λι παρουσιάζει το πρώτο teaser για το Netflix

στα 10

O Σπάικ Λι διασκεύασε την διάσημη ταινία του σε μίνι σειρά για το Netflix. Δείτε το teaser-trailer.

«She's Gotta Have It»: ο Σπάικ Λι παρουσιάζει το πρώτο teaser για το Netflix

Update 12/10: Δείτε στο τέλος του κειμένου το νέο τρέιλερ της σειράς

Μετά το deal με την Αmazon για το «Chi-Raq», ο Σπάικ Λι ακολουθεί το ρεύμα της εποχής και συνεργάζεται με το Netflix, μεταφέροντας το «She’s Gotta Have It» (την διάσημη ταινία του του 1986) στη σύγχρονη Νέα Υόρκη, ή μάλλον για να είμαστε σαφείς, στο σύγχρονο Μπρούκλιν, και διασκευάζοντάς το ως τηλεοπτική σειρά.

Δείτε κι αυτό: Ολοι οι γνωστοί Δημοκρατικοί του Χόλιγουντ στο διαφημιστικό του Σπάικ Λι: «Wake Up, America!»

She's Gotta Have It 607 1

Ο Λι δεν σκηνοθέτησε μόνο τον πιλότο, ως είθισται, αλλά και τα 10 επεισόδια του (πρώτου;) κύκλου και κράτησε το σενάριο στον ίδιο (πάνω κάτω) άξονα: η ιστορία ακολουθεί την Νόλα Ντάρλινγκ, μία κοπέλα που πλησιάζει τα 30, στην ενηλικίωσή της και στον αγώνα για να βρει το δρόμο και την ταυτότητά της σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει. Ο χρόνος της μοιράζεται ανάμεσα στη δουλειά της, στους φίλους της και... στους τρεις εραστές της.

Το αυθεντικό «She’s Gotta Have It» είχε κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών το 1986, κερδίζοντας το Award of Youth. Τρία χρόνια αργότερα, ο Λι θα γνώριζε παγκόσμια αναγνώριση γυρίζοντας το «Do the Right Thing».

Διαβάστε επίσης: Καλοκαιρινές σκηνές για πάντα #31 / «Do the Right Thing» του Σπάικ Λι

She's Gotta Have It 607 2

«Το αγαπώ πολύ το "She’s Gotta Have It", έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου ανάμεσα στις ταινίες μου» είχε δηλώσει ο Λι. «Το γυρίσαμε μέσα σε 12 μέρες, στην καρδιά ενός καυτού καλοκαιριού το 1985. Το μπάτζετ μας ήταν 175 χιλιάδες δολάρια. Το θεωρώ την πρώτη ταινία που έχει ξεκάθαρα την υπογραφή μου. Τριάντα χρόνια μετά, το Κορίτσι συνεχίζει να μου κάνει δώρα. Μας πρόσφεραν την ευκαιρία να επισκεφτούμε ξανά τους χαρακτήρες της ταινίας και να δούμε αν ακόμα μπορούν να σταθούν κι αν έχουν κάτι να μας πουν και σήμερα. Μαζί με τη γυναίκα μου Τόνια Λιούις Λι, η οποία είναι η παραγωγός του πρότζεκτ, διασκευάσαμε την ταινία σε τηλεοπτική σειρά για το Netflix - κάτι που δε θα είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου. Και κάπως έτσι η Νόλα Ντάρλινγκ και η παρέα της θα κάνουν το κομμάτι τους στο σύγχρονο Μπρούκλιν...»

Δείτε το teaser και κάντε λίγο υπομονή. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών (τέλη Νοεμβρίου).


Update: Kαι τώρα έχουμε και τρέιλερ:


Update 12/10: Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ


Δείτε και διαβάστε ακόμα: