Buzz

Ολοι οι γνωστοί Δημοκρατικοί του Χόλιγουντ στο διαφημιστικό του Σπάικ Λι: «Wake Up, America!»

στα 10

Χάρι Μπελαφόντε, Σούζαν Σαράντον, Αλαν Κάμινγκ, Ροζάριο Ντόσον και πολλοί ακόμα συμμετέχουν στο διαφημστικό που γύρισε ο Σπάικ Λι για την προεκλογική καμπάνια του Μπέρνι Σάντερς. Δείτε το...

Ολοι οι γνωστοί Δημοκρατικοί του Χόλιγουντ στο διαφημιστικό του Σπάικ Λι: «Wake Up, America!»

Ο Σπάικ Λι είναι ένας από τους δηλωμένους και ηχηρούς υποστηρικτές του Μπέρνι Σάντερς, υποψήφιου για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2016. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, το Hollywood Reporter του πρότεινε να συνομιλήσει μαζί του on camera σε μια συνέντευξη για το αφιερωμένο στην Νέα Υόρκη τεύχος του περιοδικού (τόσο ο Λι όσο κι Σάντερς κατάγονται από το Μπρούκλιν) ο ίδιος δέχτηκε με χαρά.

Δείτε την εδώ: Οταν ο Σπάικ Λι συνάντησε τον Μπέρνι Σάντερς

spike lee bernie sanders 607

Σήμερα κυκλοφορεί το βίντεο που γύρισε ο σκηνοθέτης για να στηρίξει την προεκλογική καμπάνια του Σάντερς, στο οποίο συμμετέχουν και πολλοί από τους Χολιγουντιανούς αριστερούς γνωστούς-άγνωστους: Σούζαν Σαράντον, Αλαν Κάμινγκ, Ροζάριο Ντόσον. Το αριστερό Χόλιγουντ πλαισιώνουν και εκπρόσωποι ακτιβιστές Αφροαμερικανοί, καθώς ο σκοπός του βίντεο είναι να δείξει ότι ο Σάντερς αγωνίζεται για ισότητα και δικαιοσύνη - ανάμεσα στις μειονότητες, την παιδεία, την υγεία, την ασφάλεια του πολίτη.

Διαβάστε κι αυτό και δείτε το βίντεο: Συνελήφθη η Ροζάριο Ντόσον σε διαδήλωση στην Ουάσινγκτον

Δείτε το:

.

Διαβάστε περισσότερα: