Buzz

To Xόλιγουντ ψηφίζει Χίλαρι Κλίντον δαγκωτό!

στα 10

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητά της για το δημοκρατικό χρίσμα, η Χίλαρι Κλίντον άρχισε να μετράει υποστηρικτές από τον κόσμο του θεάματος.

To Xόλιγουντ ψηφίζει Χίλαρι Κλίντον δαγκωτό!

Παραδοσιακά υπέρ των δημοκρατικών υποψηφίων, ο κόσμος της μουσικής, του σινεμά και του θεάματος γενικότερα έσπευσε να στηρίξει την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για τις προεδρικές εκλογές του 2016, βοηθώντας αυτό που αν συμβεί θα γραφτεί στην ιστορία: την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο των Η.Π.Α. στην ιστορία.

Τα πρώτα δείγματα δείχνουν πως η πλειοψηφία της show biz είναι υπέρ της Χίλαρι, αν και όχι στον ίδιο βαθμό με την υποστήριξη που είχε λάβει ο Μπαράκ Ομπάμα πίσω στα χρόνια της πρώτης εκλογής του. Μειονότητες και σταρ-ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ωστόσο, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ήδη στηρίζοντας τις απόψεις της Χίλαρι Κλίντον για την ισότητα ανάμεσα σε όλους τους Αμερικάνους πολίτες, ενώ το focus της καμπάνιας της στην «πρώτη γυναίκα πρόεδρο» μοιάζει να αποδίδει ανάμεσα στις γυναικείες φωνές του Χόλιγουντ.

Ανάμεσα στους μεγαλύτερους υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον βρίσκονται ο Τζέφρι Κάτζενμπεργκ της DreamWorks, ο Τομ Χανκς, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ενώ την υποστήριξη τους δήλωσαν με συνοπτικές διαδικασίες η Εϊμι Πόλερ, ο Μάτζικ Τζόνσον, η Λίνα Ντάναμ, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Σκάρλετ Τζοχάνσον και ο RuPaul, δίνοντας το στίγμα της LGBT κοινότητας.

RuPaul Tweet Hillary Clinton 607

Carole King Hillary 607

Ο Τζέρεμι Ρένερ δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε μαύρο Πρόεδρο και για το τι σημαίνει αυτό για την κοινωνία, όχι μόνο ως ένας ηγέτης του ελεύθερου κόσμου. Νομίζω πως οι γυναίκες κυβερνούν τον πλανήτη ή τον εξουσιάζουν. Οι άνδρες υποκρίνονται ότι κυβερνούν τον πλανήτη. Οπότε, ναι, υποστηρίζω μια γυναίκα Πρόεδρο, χωρίς καμία αμφιβολία.»

H Γκλεν Κλόουζ δήλωσε: «Πιστεύω ότι βρισκόμαστε πίσω από τον υπόλοιπο κόσμο. Πολλές χώρες έχουν γυναίκες πρωθυπουργούς ή Προέδρους. Νομίζω ότι είναι ώρα να ανοίξουμε αυτήν την χώρα στις γυναίκες. Δεν ξέρω αν η Χίλαρι θα κερδίσει, αλλά η στιγμή είναι σωστή να συμπεριλάβουμε τις γυναίκες σε αυτήν την επιλογή.»

Lena Dunham Hillary Clinton 607

Ο Πολ Μπέτανι δήλωσε: «Δεν είμαι πολίτης αυτής της χώρας, οπότε δεν ψηφίζω. Αλλά ίσως θα έπρεπε, αφού αυτή η χώρα έχει τόση επιρροή σε όλον τον κόσμο. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Μια γυναίκα ως Πρόεδρος είναι κάτι το φανταστικό. Εχω μπερδεμένα αισθήματα για την Χίλαρι Κλίντον, αλλά νομίζω ότι μια γυναίκα για Πρόεδρος είναι μια υπέροχη ιδέα. Επίσης έχω ακόμη περισσότερο μπερδεμένα αισθήματα για να αναλάβουν οι Ρεπουμπλικάνει. Οπότε Κλίντον με τα μπούνια.»

Magic Johnson Hillary 607

Η Ελίζαμπεθ Ολσεν δήλωσε: «Ο Μπιλ Κλίντον ήταν ένας απίστευτος Πρόεδρος και αυτή είναι η γυναίκα πίσω από τον άντρα. Είναι από μόνη της μια απίστευτα εμπνευστική γυναίκα. Είμαι ενθουσιασμένη με τα νέα. Την πρώτη φορά που ψήφισα, ψήφισα για την Χίλαρι Κλίντον. Ημουν η μόνη από την παρέα μου που δεν ψήφισα τον Μπαράκ Ομπάμα.»

O Tζαντ Απατόου δήλωσε: «Είναι οριστικά έτοιμη αυτή τη φορά. Είμαι ενθουσιασμένος. Χρειαζόμαστε μια γυναίκα εκεί μέσα. Αρκετά με εμάς τους άντρες. Τα κάνουμε χάλια.»

Jesse Ferguson Hillary Clinton 607

Ariana Grande 607

Διαβάστε ακόμη: