Buzz

O Μπιλ Μάρεϊ ξέρει πώς να... rock the kasbah

στα 10

Δώστε μας τον Μπιλ Μάρεϊ να τραγουδάει κατεστραμμένα με κιθάρες και μαντίλι στο κεφάλι και... είμαστε μέσα! Δείτε το πρώτο τρέιλερ από το «Rock the Kasbah».

O Μπιλ Μάρεϊ ξέρει πώς να... rock the kasbah

Update 28.08 - Δείτε στο τέλος του κειμένου το νέο τρέιλερ της ταινίας

Το «Rock the Kasbah» είναι η νέα ταινία του Μπάρι Λέβινσον - αυτό δεν ξέρουμε πόσο καλό είναι, κρίνοντας από το πιο πρόσφατο φιλμ του γερόλυκου σκηνοθέτη και παραγωγού, «The Humbling» με τον Αλ Πατσίνο. Πάντως, παρότι το πρώτο τρέιλερ μοιάζει ελαφρώς μπαλαφάρα - δείτε το παρακάτω - η ιδέα είναι αστεία κι αν ο Μπιλ Μάρεϊ έχει την ευκαιρία ν' αυτοσχεδιάζει σ' ένα ρόλο που μοιάζει να του πηγαίνει γάντι, αντίρρηση δε θα φέρουμε.

Διαβάστε ακόμη: Bill Murray-achi. Δεν μεταδίδουμε άλλο

rock the kasbah 607

Στο «Rock the Kasbah», ο Μάρεϊ υποδύεται έναν μάνατζερ μουσικών που έχει πάρει την κατηφόρα, ο οποίος, όσο βρίσκεται σε τουρνέ για την εμψύχωση των Αμερικανών στρατιωτών στο Αφγανιστάν, ανακαλύπτει μια έφηβη με εκπληκτική φωνή και την πηγαίνει στην Καμπούλ, για να τη βάλει να συμμετάσχει στο τηλεοπτικό talent show Afghan Star. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Ζόι Ντεσανέλ, Κέιτ Χάντσον, Ντάνι ΜακΜπράιντ, Σκοτ Κάαν και, στη δεύτερη συνεργασία του με τον Μπιλ Μάρεϊ μετά το «Moonrise Kingdom», ο Μπρους Γουίλις.

Διαβάστε ακόμα:

rock the kasbah 607