Buzz

«Pacific Rim»: αποκλειστικές συνεντεύξεις με τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και τους ηθοποιούς του

στα 10

Εχει διαφορά όταν μιλάς για μια «μεγάλη ταινία» κι όταν μιλάς για το «Pacific Rim»! Σκηνοθέτης και καστ μίλησαν στο Flix για το μέγεθος, το σινεμά του φανταστικού και τον ρομαντισμό που μπορεί να κρύβει ένα τέρας. Πάρτε μια γεύση, πριν η ταινία έρθει στην Ελλάδα, 12 Σεπτεμβρίου.

«Pacific Rim»: αποκλειστικές συνεντεύξεις με τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και τους ηθοποιούς του

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο έχει, ως σκηνοθέτης, μια φαντασία που δε γνωρίζει όρια. Αγαπά τα τέρατα, το σκοτάδι, το ρομαντισμό και… το σινεμά. Συνδυάστε αυτά με ένα ολόκληρο, πρωτόγνωρο σύμπαν που δεν έχει ξαναϋπάρξει, με τη σχολή των kaiju manga και μ’ ένα απύθμενο 3D και θα έχετε μια πρώτη εικόνα αυτού που είναι το «Pacific Rim»!

Στο φανταστικό κόσμο της ταινίας, λεγεώνες τρομακτικών πλασμάτων – γνωστά ως Καϊτζού – αρχίζουν να εφορμούν από την θάλασσα, πυροδοτώντας έναν πόλεμο που θα στοιχίσει εκατομμύρια ζωές και θα εξαντλήσει τους πόρους της ανθρωπότητας. Προκειμένου να ανταπεξέλθουν οι άνθρωποι στις επιθέσεις των γιγαντιαίων Καϊτζού, κατασκεύασαν ένα ειδικό όπλο: ογκώδη ρομπότ – τα Γιέγκερ – τα οποία ελέγχονται ταυτόχρονα από δύο πιλότους των οποίων οι εγκέφαλοι είναι συνδεδεμένοι με μία γέφυρα νευρώνων. Ομως, ακόμα και τα Γιέγκερ αποδεικνύονται λίγα μπροστά στη μήνη των Καϊτζού. Λίγο πριν την οριστική ήττα, οι δυνάμεις που προασπίζονται το ανθρώπινο είδος, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να στραφούν σε δύο μάλλον απίθανους ήρωες – έναν ξεπεσμένο πρώην πιλότο και μια άπειρη δόκιμο. Οι δυο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πλοηγήσουν ένα θρυλικό και φαινομενικά ξεπερασμένο Γιέγκερ από το παρελθόν. Αυτοί οι δύο θα κληθούν να προστατέψουν την ανθρωπότητα, καθώς είναι η τελευταία της ελπίδα πριν την αποκάλυψη.

Το «Pacific Rim» βγήκε ήδη στις αίθουσες της Αμερικής και πολλών ακόμα χωρών, αλλά στην Ελλάδα θα έρθει όταν τελειώσει… η καλοκαιρινή ραστώνη, στις 12 Σεπτεμβρίου από τη Village. Το Flix συνάντησε τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και τους ηθοποιούς του – τον Ιντρις Ελμπα, τον Τσάρλι Χάναμ, τη Ρίνκο Κικούτσι, τον Τσάρλι Ντέι, τον Μπεν Γκόρμαν και τον Ρόμπερτ Καζίνσκι – και μίλησε μαζί τους, αποκλειστικά, για τη δική τους θέση στο γιγαντιαίο «Pacific Rim», την πιθανή καταστροφή του κόσμου, το τι σημαίνει να ταυτίζεσαι μ’ ένα τέρας και το πώς έκαναν ακριβώς την ταινία που… θα εύχονταν να δουν! Οι συνεντεύξεις θα δημοσιευτούν ολόκληρες στο Flix λίγο πριν την έξοδο της ταινίας στις ελληνικές αίθουσες. Προς το παρόν όμως πάρτε μια πρώτη, απολαυστική γεύση παρακάτω για να σας ανοίξει την όρεξη για εμπειρία σε XL.

Διαβάστε και δείτε εδώ περισσότερα για το «Pacific Rim»: