Buzz

Το επίσημο τρέιλερ του «Pacific Rim» είναι τόσο μεγάλο που δεν χωράει στον υπολογιστή σας!

στα 10

O Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο σκηνοθετεί το «Transformers» που μας αξίζει. Και αυτό είναι το επίσημο - bigger than life - τρείλερ του.

Το επίσημο τρέιλερ του «Pacific Rim» είναι τόσο μεγάλο που δεν χωράει στον υπολογιστή σας!

Update 31 Μαΐου: Δείτε στο τέλος του κειμένου το ολοκαίνουριο featurette όπου ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο μιλά για το πώς κατασκεύασε τα ρομπότ και όλα τα πλάσματα της ταινίας του.

Η αλήθεια είναι πως ακόμη και μετά απ' όσα έχουμε δει από το «Pacific Rim» δεν έχουμε καταλάβει και πολλά.

Εκτός από την απόλυτη εμπιστοσύνη μας στον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο (δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ), το αλά «Transformers» επικό φιλμ επιστημονικής φαντασίας που μοιάζει ήδη να ισοπεδώνει οτιδήποτε στο πέρασμά του, γίνεται με κάθε καινούριο τρέιλερ ακόμη μεγαλύτερο, ακόμη θεαματικότερο, ακόμη πιο θορυβώδες, ακόμη πιο συναρπαστικό, μια ταινία που μοιάζει αδύνατον όχι να χωρέσει στις διαστάσεις του υπολογιστή σας, αλλά ακόμη και σε αυτές της μεγάλης οθόνης.

Τόσο που είναι αδύνατον να το περιγράψεις, ακόμη και όταν το δεις πάνω από 10 φορές τουλάχιστον συνεχόμενα και έχοντας πλέον καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτήν την ταινία όπου οι εξωγήινοι έρχονται από τον ωκεανό και ο άνθρωπος για να νικήσει τα τέρατα πρέπει να φτιάξει τα δικά του.

Αν, ωστόσο, αυτός είναι ο τρόπος για να ακυρώσουμε την Αποκάλυψη, όλα τα λεφτά μας στον Γκιγιέρμο τώρα!

Δείτε το εδώ και μην ξεχνάτε «Go Big or Go Extinct».



Διαβάστε εδώ και δείτε περισσότερα για το «Pacific Rim».