Buzz

«This is only a test»: Μετρώντας αντίστροφα για το τέλος του κόσμου!

στα 10

Ξεκινώντας και επίσημα την προώθηση για την έξοδο του «Pacific Rim» στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2013, o Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο εγκαινιάζει το επίσημο site της ταινίας με ένα μήνυμα που δοκιμάζει τις αντοχές του πλανήτη στην μεγαλύτερη επίθεση που θα δεχθεί ποτέ στην ιστορία του.

«This is only a test»: Μετρώντας αντίστροφα για το τέλος του κόσμου!

Μπορεί ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο να έχει περιγράψει το «Pacific Rim» ως ένα «όμορφο ποίημα για τα γιγάντιαια τέρατα», αλλά η ανησυχία που σκορπά το πρώτο viral βίντεο στο επίσημο site της ταινίας απέχει πολύ από την όποια ποίηση...

Μετρώντας αντίστροφα μέχρι το λανσάρισμα ολόκληρου του site και πιθανόν του πρώτου τρέιλερ που θα δει το φως της δημοσιότητας, η ιστοσελίδα με τον χάρτη του κόσμου και το κόκκινο σημείο στο Σαν Φρανσίσκο συνοδεύεται από ένα τηλεοπτικό μήνυμα που ενεργοποιεί το «Kaiju Emergency Alert System» με το «Kaiju» να αναφέρεται πρωτίστως στα τεράστια τέρατα που θα βγουν από την θάλασσα προκειμένου να καταστρέψουν τον κόσμο και δευτερευόντως στις ομώνυμες ιαπωνικές ταινίες τρόμου με τέρατα από τις οποίες είναι εμπνευσμένο το «Pacific Rim».

Με μια φωνή ενός ρομπότ να επαναλαμβάνει πως «this is a test», το μήνυμα μας βάζει στο σύμπαν της ταινίας του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο που μοιάζει με την οριστική απάντηση στους απανταχού «Transformers» και επιμένει πως δύο άνθρωποι (εν προκειμέων ο Τσάρλι Χάναμ και η Ρίνκο Κικούτσι) θα είναι οι δύο «εξολοθρευτές» που θα σώσουν τον κόσμο.


Ταυτόχρονα με το επίσημο site, διέρρευσε (και καλά) και ένα έγγραφο που προορίζεται για τις αεροπορικές δυνάμεις της Μεγάλης Βρετανίας και τις αμυντικές δυνάμεις με το όνομα Pan Pacific Defense Corps και αναγγέλει την πρόθεση της κατασκευής τεράστιων ρομπότ για την αντιμετώπιση των θαλάσσιων τεράτων.

1

Ενώ σε μια καταιγιστική επίθεση προωθητικών υλικών λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και ένα βίντεο με αποσπάσματα από ειδήσεις απ' όλον τον κόσμο που αναγγέλουν την έξοδο των τεράτων (τα βλέπουμε και λίγο) από τη θάλασσα και την καταστροφή του Σαν Φρανσισκο. Δείτε το παρακάτω.


Διαβάστε περισσότερα για το «Pacific Rim», δείτε παρακάτω πως περίπου θα μοιάζουν τα ανθρωπόμορφα ρομπότ που θα σώσουν τον κόσμο και μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου, το νου σας!

1

2