Buzz

Περισσότερα ρομπότ! Γνωρίστε τους «Κυνηγούς» του «Pacific Rim»

στα 10

Είναι τεράστια, μεταλλικά και η μοναδική ελπίδα της Γης απέναντι στην εξωγήινη εισβολή. Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο μας συστήνει τους «Κυνηγούς» του.

Περισσότερα ρομπότ! Γνωρίστε τους «Κυνηγούς» του «Pacific Rim»

Πως μπορεί η ανθρωπότητα να αμυνθεί απέναντι σε λεγεώνες κολοσσιαίων τεράτων που ξεβράζονται από τα βάθη των ωκεανών σκορπίζοντας τον τρόμο;

Στο «Pacific Rim», την extra large περιπέτεια του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο που αναμένεται στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο, η μάχη δίνεται μέσω των Γιέγκερ, εξίσου τεράστιων ρομπότ που πιλοτάρονται από ανθρώπους και που αποτελούν το μοναδικό όπλο μας απέναντι σε μια τόσο επικίνδυνη απειλή.

Πως ξεκινάς όμως να χτίζεις έναν στρατό από μηχανές, που όχι μόνο θα δείχνει ικανός να τα βάλει με τέρατα, αλλά δεν θα μοιάζει και με τίποτα απ΄ ότι έχεις δει μέχρι τώρα;

Στο μυαλό του Ντελ Τόρο τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα: Ηθελε να χτίσει μαχητές που θα έκαναν τον δεκάχρονο εαυτό του να εντυπωσιαστεί. Ηθελε επίσης, παρ΄ ότι η έμπνευση του από τα anime είναι σαφής να μην υπάρχουν συγκεκριμένες αναφορές, αλλά να αποκτήσουν τα Γιέγκερ του, την δική τους σαφή ταυτότητα.

Δείτε παρακάτω τον ίδιο και την ομάδα του να μιλά για την δημιουργία των Γιέγκερ και γνωρίστε καλύτερα την παρέα από τα ρομπότ τα οποία ίσως είναι η τελευταία μας ελπίδα.

Διαβάστε τις εντυπώσεις μας από τα πρώτα πλάνα του «Pacific Rim».


1

1

1

1

Tags: Pacific Rim