Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2021: Η τελετή απονομής δε θα γίνει (μόνο) στο Λος Αντζελες

στα 10

Λόγω των περιορισμών της πανδημίας και του lockdown, για πρώτη φορά στην ιστορία των βραβείων, η τελετή απονομής θα συμβαίνει ταυτόχρονα σε διαφορετικές πόλεις.

Oscars 2021: Η τελετή απονομής δε θα γίνει (μόνο) στο Λος Αντζελες

Στο δρόμο που άνοιξε το φορμά των Χρυσών Σφαιρών (η Τίνα Φέι θα παρουσιάζει από το Rainbow Room της Νέας Υόρκης και η Εϊμι Πόλερ από το Beverly Hilton στο Λος Αντζελες) ακολουθούν και τα Οσκαρ.

Πηγές μέσα από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου μαρτυρούν ότι η φετινή τελετή θα είναι πολύ διαφορετική και προσαρμοσμένη στους περιορισμούς της πανδημίας και του lockdown.

Δεν θα πραγματοποιηθεί -μόνο- στο Dolby Theater, αλλά παρουσιαστές, καλεσμένοι και υποψήφιοι θα είναι μοιρασμένοι σε διαφορετικά μέρη (δεν διευκρινίζεται αν θα είνα περισσότερο από δύο / Λος Αντζελες, Νέα Υόρκη).

Σύμφωνα με τις πηγές του EW, «η Ακαδημία θέλει ένα ασυμβίβαστα λαμπερό σόου, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει ζωντανό κοινό και καλεσμένους, απλά θα είναι διασκορπισμένοι σε περισσότερα μέρη, λόγω των συνθηκών...»

Θυμηθείτε κι αυτό: Ελληνικό σπριντ στο δρόμο για την 93η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ

Oscars Stephen Sodebergh 607

Υποπτευόμαστε ότι θα προκύψει ένας συνδυασμός live παρουσίας καλεσμένων κι άλλων που θα συμμετέχουν με ζωντανές συνδέσεις (θεωρούμε απίθανο πχ οι υποψήφιοι της πεντάδας της Διεθνούς Ταινίας να μπορούν να ταξιδέψουν).

Είδηση επίσης αποτελεί ότι την τηλεοπτική παραγωγή του σόου έχει αναλάβει ο Στιβεν Σόντεμπεργκ. Αν κάποιος μπορεί να συνδέσει ένα σπονδυλωτό παζλ παράλληλης δράσης και εκατοντάδων ηρώων είναι αυτός. Για να δούμε τι θα καταφέρει σε αυτή τη νέα πρόκληση: να κάνει ενδιαφέρουσα, σφιχτή και λαμπερή μία Οσκαρική τελετή στις Covid 19 εποχές μας.

Η τελετή απονομής των 93ων βραβείων Οσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.