Φεστιβάλ / Βραβεία

Βραβεία Οσκαρ 2017 / Οι προβλέψεις του Flix - A' Ανδρικός Ρόλος

στα 10

Μετράμε αντίστροφα για την 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ και προβλέπουμε τους νικητές στις σημαντικότερες κατηγορίες.

Flix Team
Βραβεία Οσκαρ 2017 / Οι προβλέψεις του Flix - A' Ανδρικός Ρόλος

Η κατηγορία του Α' Ανδρικού Ρόλου είναι κάθε χρόνο κάτι σαν τιτανομαχία.

Το ίδιο συμβαίνει και φέτος όχι τόσο σε επίπεδο ονομάτων αλλά ερμηνειών με τον Κέισι Αφλεκ να έρχεται ως αδιαφιλονίκητο φαβορί φέροντας μαζί του και ένα σκάνδαλο που μπορεί να του στοιχίσει τη νίκη, χωρίς να ξεχνάει κανείς το βραβείο του Σωματείου Ηθοποιών που πήγε στον Ντένζελ Γουάσινγκτον. Οι δυο τους μονοπωλούν την κατηγορία και αφήνουν έξω κάθε άλλο πιθανό υποψήφιο.

Διαβάστε κι αυτό: Βραβεία Οσκαρ 2017: Οι υποψηφιότητες


ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΣΚΑΡ 2017 / ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ FLIX


Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα που θα κορυφωθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου με την 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ. To Flix θα ξενυχτήσει με επίσημο dress code για να σας μεταφέρει σε ζωντανή αναμετάδοση όλα όσα θα συμβούν από τον πρώτο σταρ που θα πατήσει το πόδι του στο κόκκινο χαλί μέχρι και το νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας

Manchester by the Sea 607

Κέισι Αφλεκ για το «Manchester by the Sea» / Δεύτερη υποψηφιότητα για τον Κέισι Αφλεκ μετά το Β' Ανδρικό Ρόλο στο «The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford» το 2007, φαβορί για το Οσκαρ με μοναδικό αντίπαλο τον Ντένζελ Γουάσινγκτον και ένα σκάνδαλο που έσκασε φυσικά την κατάλληλη στιγμή ότι το 2008 κατά τα γυρίσματα του «I'm Still Here» ο Κέισι Αφλεκ είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τη φωτογράφο και την παραγωγό της ταινίας.

Hacksaw Ridge 607

Αντριου Γκάρφιλντ για το «Hacksaw Ridge» / Πρώτη υποψηφιότητα για τον Αντριου Γκάρφιλντ που φέτος ήταν η χρονιά του, με έναν εξαίρετο ρόλο για τον οποίο θα μπορούσε να είχε προταθεί εξίσου και στο «Silence» του Μάρτιν Σκορσέζε. Στην ταινία του Μελ Γκίμπσον είναι ακριβώς ο ήρωας που κανείς δεν πίστεψε αλλά τελικά όλοι αναγκάστηκαν να υποκλιθούν μπροστά στο μεγαλείο του.

La La Land 607

Ράιαν Γκόσλινγκ για το «La La Land» / Δεύτερη υποψηφιότητα για τον Ράιαν Γκόσλινγκ που είχε φτάσει στην ίδια κατηγορία το 2006 με το «Half Nelson». Εδώ δεν έχει πάρα πολλές πιθανότητες για νίκη, εκτός αν το «La La Land» σαρώσει ολοκληρωτικά.

Captain Fantastic 607

Βίγκο Μόρτενσεν για το «Captain Fantastic» / Προσωπική επιτυχία του Βίγκο Μόρτενσεν που έφτασε στα Οσκαρ γι' αυτήν την ταινία, δεύτερη φορά μετά το «Eastern Promises» του 2007. Δεν έχει καμία πιθανότητα να κερδίσει το Οσκαρ, αλλά ομορφαίνει την κατηγορία και μοιάζει και με ένα ισχυρό comeback που ο ίδιος αλλά κυρίως η καριέρα του το είχε τρομερή ανάγκη.

Fences 607

Ντένζελ Γουάσινγκτον για το «Fences» / Εβδομη υποψηφιότητα για τον δύο φορές ήδη νικητή (μια για Β' Ρόλο το 1990 στο «Glory» και μια το 2002 για Α' Ρόλο στο «Training Day») Γουάσινγκτον που έρχεται στην τελετή έχοντας μαζί του το βραβείο του Σωματείου Ηθοποιών που έκανε την έκπληξη. Αν καταφέρει να κερδίσει το Οσκαρ θα είναι ο πρώτος Αφροαμερικάνος που κερδίζει τρία Οσκαρ.

Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ θα μεταδοθεί ζωντανά στις 26 (προς ξημερώματα 27) Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό. Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

oscar Poster 2017 607

Αναζητήστε εδώ ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την οσκαρική κούρσα που θα μας οδηγήσει στην 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ