Buzz

Ολος ο Τιμ Μπάρτον σε δυόμιση λεπτά!

στα 10

Πολλοι αγάπησαν τον Τιμ Μπάρτον, όχι όμως τόσο όσο ένας νεαρός Ολλανδός που μέσα σε δυόμιση λεπτά ξαναδιαβάζει με μοναδικό τρόπο τη φιλμογραφία του.

Ολος ο Τιμ Μπάρτον σε δυόμιση λεπτά!

Από το «Pee Wee's Big Adventure» μέχρι και την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», το βίντεο του μόλις 19 ετών Ολλανδού Κέες Βαν Ντιζκχούιζεν δεν είναι παρά ένα ερωτικό γράμμα στον Τιμ Μπάρτον.

«Ο Τιμ Μπάρτον είναι μια ιδιοφυία. Οι ταινίες του είναι απίστευτα πλούσιες, περιέχουν αξέχαστους χαρακτήρες και εικόνες που δεν μπορούν να φύγουν εύκολα από το μυαλό σου. Επίσης είναι και οι τέλειες ταινίες για το "Halloween", οπότε η επιλογή του να προχωρήσω στο "The Films of Tim Burton" ήταν εύκολη. Το βίντεο όμως όχι», δηλώνει ο νεαρός Ολλανδός στο προσωπικό του blog, όπου και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη διαδικασία παραγωγής του βίντεο.

Μέρος μιας σειράς με τον τίτλο «Τhe Films of...» που ο νεαρός Ολλανδός μοντάρει μόνος του και γίνονται ανάρπαστα στο Δίκτυο, το «Τhe Films of Tim Burton» μοιάζει να είναι το καλύτερο (προηγούνται ακόμη εννέα). Οχι μόνο γιατί οι εικόνες του Τιμ Μπάρτον ευνοούν ένα αυθαίρετο μοντάζ, αλλά γιατί ακόμη και οι τίτλοι των ταινιών του - ο ένας μετά τον άλλον - υπενθυμίζουν πως μεγάλος καλλιτέχνης είναι ο συνεπής καλλιτέχνης.

Διαβάστε περισσότερα για τον Τιμ Μπάρτον: