Buzz

Πρώτες φωτογραφίες από το «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον

στα 10

Το καινούριο καταραμένο παραμύθι του Τιμ Μπάρτον αφήνει ελεύθερη την πρώτη του φωτογραφία (συν δύο ακόμη με τον δημιουργό εν δράσει): σαν προειδοποίηση πως οι Μπαρτονικοί αυτού του κόσμου μπορούν από τώρα να βγάζουν...κραυγές!

Πρώτες φωτογραφίες από το «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον

Διασκευή της διάσημης γοτθικής σαπουνόπερας της δεκαετίας του '60, το «Dark Shadows» αφηγείται την ιστορία του Βαρνάβα, ενός πλέιμποι στη Αμερική του 1752, ο οποίος ραγίζει την καρδιά μιας μάγισσας και αυτή για να τον εκδικηθεί τον μετατρέπει σε βαμπίρ και τον θάβει ζωντανό. Οταν ξυπνάει, περίπου 200 χρόνια μετά, επιστρέφει στην έπαυλη της οικογένειας του για να την βρει να κατοικείται από μια σειρά παράξενων... εισβολέων.

Μια ακόμη, δηλαδή, τυπική ταινία του Τιμ Μπάρτον, με πρωταγωνιστές τον Τζόνι Ντεπ, την Εύα Γκριν, την Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, την Κλόε Μόρετζ, τον Τζόνι Λι Μίλερ, την Μισέλ Φάιφερ και το μη επιβεβαιωμένο ακόμη cameo του... Αλις Κούπερ.

Η πρώτη φωτογραφία μας βάζει για τα καλά στην ατμόσφαιρα της ταινίας (περισσότερο από τις φωτογραφίες του Ντεπ που είχαν κυκλοφορήσει πρόσφατα από τα γυρίσματα) και παρουσιάζει το καστ σε απαρτία, θυμίζοντας μια πιο light εκδοχή του «Αddams Family» και με αναφορές στο άλλο sitcom των 60s, το «The Munsters».

Οι άλλες δύο καινούριες φωτογραφίες περιλαμβάνουν τον Τίμ Μπάρτον από τα γυρίσματα, σε διασκεδαστικά ενσταντανέ με τον Τζόνι Ντεπ (ως κόμη Δράκουλα ή κάτι τέτοιο).

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο gallery

Ξέρουμε τι σκέφτεστε.... Πότε θα σταματήσει ο Τιμ Μπάρτον να ασχολείται με τέρατα; Και πότε θα αποφασίσει να απογαλακτιστεί από τον Τζόνι Ντεπ (και το αντίθετο);

Αν σας παρηγορεί, το «Dark Shadows» δεν θα είναι τουλάχιστον 3D!

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ