Buzz

Πρώτες εικόνες του Τζόνι Ντεπ από το Dark Shadows

στα 10

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τιμ Μπάρτον «Dark Shadows», με τον 48χρονο Τζόνι Ντεπ σε πλήρες μακιγιάζ και κουστούμι του βρικόλακα ήρωά του, «Μπάρναμπας Κόλινς».

Πρώτες εικόνες του Τζόνι Ντεπ από το Dark Shadows

Να και που οι παπαράτσι είναι καμιά φορά πολύτιμοι: όταν για παράδειγμα δεν μπορείς να περιμένεις τα επίσημα stills για να δεις τι έχει σκαρώσει το δίδυμο Τιμ Μπάρτον - Τζόνι Ντεπ στην παρούσα συνεργασία τους, την κινηματογραφική μεταφορά της τηλεοπτικής σειράς «Dark Shadows», έρχεται μία παπαρατσική φωτογραφία από τα γυρίσματα και σου ανάβει φωτιές.

Πρώτα από όλα, ναι, καλά διαβάσατε - η νέα ταινία του Τιμ Μπάρτον είναι βασισμένη σε τηλεοπτική σειρά, ή μάλλον σε σαπουνόπερα των 60ς. Οχι όμως μια οποιαδήποτε σαπουνόπερα. Το «Dark Shadows» με ήρωες φαντάσματα, βρικόλακες, λυκανθρώπους κι άλλα πλάσματα του σκοταδιού κέρδισε μέσα στα χρόνια ένα ειδικό cult status και, χωρίς να μας κάνει εντύπωση, αποτελεί αγαπημένη μνήμη τόσο του Μπάρτον, όσο και του Ντεπ.

Κρίνοντας πάντως από τις φωτογραφίες, αυτή θα είναι άλλη μία περίπτωση που ο Ντεπ, εμπιστευόμενος απόλυτα τον μέντορα Μπάρτον, θα εξαφανιστεί κάτω από στρώματα μακιγιάζ, αλλά θα κληθεί να ανασύρει το ταλέντο του πάνω και πέρα από εκκεντρικές μεταμφιέσεις.

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο...

Διαβάστε παραπάνω για την ταινία αλλά και δηλώσεις των Τζόνι Ντεπ και Τιμ Μπάρτον εδώ.