Φεστιβάλ / Βραβεία

Οι Mechanimal γράφουν το soundtrack του «Νοσφεράτου» του Φ.Β. Μουρνάου

στα 10

Σε μια από τις πλέον αναμενόμενες προβολές του Athens Open Air Film Festival, το «Nosferatu» του Φ.Β. Μουρνάου συναντά τη μουσική των Mechanimal.

Flix Team
Οι Mechanimal γράφουν το soundtrack του «Νοσφεράτου» του Φ.Β. Μουρνάου

Αν γνωρίζεις τους Mechanimal, το μουσικό σχήμα του Γιάννη Παπαϊωάννου που γεννήθηκε το 2011 μπορείς να αρχίσεις ήδη να σκέφτεσαι τα ηλεκτρικά ηχοτρόπια με τα οποία σκοπεύουν να ντύσουν το αριστούργημα του Φ.Β. Μουρνάου, την Τρίτη 21 Ιουλίου στο Τρένο στο Ρουφ, στο πλαίσιο του φετινού Athens Open Air Film Festival.

Σκοτεινοί, εξπρεσιονιστικοί, ρομαντικοί και σε μια μόνιμη συνδιαλλαγή με την κινηματογραφική τους φύση - όπως ακριβώς και η αξεπέραστη ιστορία του Kόμη Ορλόκ όπως τον αποτύπωσε ένας από τους πιο σπουδαίους οραματιστές του σινεμά, οι Mechanimal υπόσχονται ένα ενιαίο και συνεχές παιχνίδι πολυεπίπεδων drones τα οποία μαζί με αναλογικά sequencer και ηλεκτρικές κιθάρες θα «επιτεθούν» στη μονοχρωματική αφήγηση του Μουρνάου σε μια εμπειρία από αυτές που αναζοπυρώνουν αυτόματα την πίστη στο σινεμά.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Νοσφεράτου» του Φ.Β. Μουρνάου

Nosferatu 607

H προβολή του «Nosferatu» με μουσική επένδυση των Mechanimal θα γίνει την Τρίτη 21 Ιουλίου στις 21.00 με ελεύθερη είσοδο στο Τρένο στο Ρουφ. Διαβάστε και ακούστε περισσότερα για τους Mechanimal στο επίσημο site τους στο internet.

Διαβάστε ακόμη: