Buzz

Μάρτιν Σκορσέζε, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Θα είναι αυτή η συνεργασία της χρονιάς;

στα 10

Ο Μάρτι ευελπιστεί να φέρει κοντά τους δύο αγαπημένους του ηθοποιούς στο «Killers of the Flower Moon».

Μάρτιν Σκορσέζε, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Θα είναι αυτή η συνεργασία της χρονιάς;

Μπορεί η πολυαναμενόμενη «Σιωπή» του να μη συνάντησε ακριβώς την υποδοχή που περίμενε (και περιμέναμε) στα ταμεία, τους κριτικούς και τα Οσκαρ, ωστόσο ο Μάρτιν Σκορσέζε παραμένει χωρίς αμφιβολία ένας από τους σημαντικότερους Αμερικανούς σκηνοθέτες αυτή τη στιγμή και οποιαδήποτε είδηση για ένα νέο του σχέδιο αποτελεί κινηματογραφικό γεγονός.

Πόσο μάλλον όταν αυτό αναμένεται να φέρει μαζί στην οθόνη δύο από τους πιο αγαπημένους του ηθοποιούς.

Αυτό θα συμβεί αν όλα πάνε καλά με το νέο φημολογούμενο πρότζεκτ του, μια κινηματογραφική διασκευή στο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, «Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI».

Διαβάστε ακόμη: Ο Μίκαελ Μπάλχαουζ ήταν κάτι περισσότερο από ο αγαπημένος διευθυντής φωτογραφίας του Μάρτιν Σκορσέζε

Scorsese De Niro DiCaprio 607

Ο βραβευμένος με Οσκαρ σεναριογράφος του «Forrest Gump» (αλλά και των «The Insider», «Munich» και «The Curious Case of Benjamin Button»), Ερικ Ροθ, έχει ήδη γράψει το σενάριο της ταινίας, και τόσο ο Σκορσέζε όσο και οι δύο σταρ έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για να το κάνουν πραγματικότητα.

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, το βιβλίο πραγματεύεται τη συνομωσία πίσω από τις δολοφονίες μελών μιας φυλής Ινδιάνων της Οκλαχόμα, έπειτα από την ανακάλυψη μεγάλων κοιτασμάτων πετρελαίου στα εδάφη τους. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα, με την παρέμβαση του Τζ. Εντγκαρ Χούβερ (τον οποίο ερμήνευσε ο Ντι Κάπριο στη βιογραφική ταινία του Κλιντ Ιστγουντ), ο οποίος ενεπλάκη στην αναζήτηση των υπευθύνων για τα εγκλήματα.

Killers of the Flower Moon 607

Ο Σκορσέζε, ο Ντι Κάπριο και ο Ντε Νίρο συνεργάστηκαν πέρσι για πρώτη φορά στην πανάκριβη διαφημιστική ταινία μικρού μήκους «The Audition», και προφανώς κανείς δεν θα έλεγε όχι σε μια κανονική, μεγάλου μήκους ταινία που θα τους έφερνε και πάλι μαζί.

Φυσικά, τίποτα δεν είναι ακόμα οριστικό, καθώς κανένα συμβόλαιο δεν έχει υπογραφεί, όμως ακόμα κι αν αυτό συμβεί, είναι μάλλον αδύνατο να προβλέψουμε πότε ακριβώς το σχέδιο θα μπει σε εφαρμογή, δεδομένου του φορτωμένου προγράμματος όλων των εμπλεκομένων, αλλά και των ταινιών που ο Σκορσέζε υποτίθεται ότι έχει ήδη στα σκαριά, τόσο με τον Ντε Νίρο όσο και με τον Ντι Κάπριο.

Με αυτές τις προδιαγραφές, πάντως, εμείς δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε ότι το φιλόδοξο αυτό σχέδιο θα ευοδωθεί αργά ή γρήγορα.

Περισσότερος Μάρτιν Σκορσέζε