Buzz

«Mirror Mirror»: Δείτε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Μάρτιν Σκορσέζε

στα 10

To 1985 o Μάρτιν Σκορσέζε ενέδωσε για πρώτη φορά στη γοητεία της τηλεόρασης και σκηνοθέτησε ένα επεισόδιο από τη σειρά «Amazing Stories» του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Δείτε ολόκληρο το «Mirror Mirror» εδώ.

«Mirror Mirror»: Δείτε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Μάρτιν Σκορσέζε

Το «Mirror Mirror» που σκηνοθέτησε ο Μάρτιν Σκορσέζε στην παρθενική του τηλεοπτική εξόρμηση ήταν ένα επεισόδιο από τη σειρά «Amazing Stories» σε επιμέλεια και παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

H υπόθεσή του περιστρέφεται γύρω από τον Τζόρνταν Μάνμοθ (τον υποδυόταν ο νεαρόν ακόμη τότε Σαμ Γουότερστον), έναν συγγραφέα βιβλίων τρόμου ο οποίος μετά από την κακομεταχείρηση ενός νεαρού θαυμαστή του, αρχίζει να βλέπει συνεχώς τη φιγούρα ενός άντρα (εδώ ο Τιμ Ρόμπινς) κάθε φορά που κοιτάζει έναν καθρέφτη. Μόνο που το τέρας είναι κάτι που το βλέπει μόνο ο ίδιος και κανείς άλλος γύρω του...

Mirror Mirror 607

Το σενάριο, βασισμένο σε μια ιστορία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, υπογράφει ο Τζόζεφ Μίνιον (που είχε γράψει το «Αfter Hours» το 1985), ενώ ο Σκορσέζε δεν επέστρεψε ξανά στη σειρά που ολοκληρώθηκε το 1987 μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν.

Δείτε εδώ ολόκληρο το ημίωρο «Mirror Mirror» - και μόνο για τη συλλεκτική του αξία:


Διαβάστε και δείτε ακόμα: