Buzz

Ο Ααρον Τέιλορ-Τζονσον φοράει την στολή του «Kraven The Hunter» στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας

στα 10

Ισως η πιο βίαιη ταινία του spider-verse της Sony, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο στις αίθουσες, παρουσίασε το πρώτο της ακατάλληλο τρέιλερ.

Ο Ααρον Τέιλορ-Τζονσον φοράει την στολή του «Kraven The Hunter» στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το «Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν», ήρθε η ώρα για την Sony να αποκαλύψει το επόμενο βήμα της στο κινηματογραφικό της spider-verse. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την ταινία «Kraven The Hunter».

Στην ταινία, σε σκηνοθεσία του Τζέι Σι Τσάντορ (της ταινίας «Τριπλό Σύνορο») και σενάριο του Ρίτσαρντ Γουένκ (του «The Equalizer»), θα πρωταγωνιστεί ο Ααρον Τέιλορ-Τζονσον στον ρόλο του Ρώσσου κυνηγού Σεργκέι Ντιμίτρι Σιμόστιβιτς Κράβινοφ, γνωστός ως ο κακός αντίπαλος του Spider-Man Κρέιβεν ο Κυνηγός, ένας από τους πιο αγαπημένους κακούς του Ανθρώπου Αράχνη.

Διαβάστε ακόμα: Το «Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν» απαγορεύτηκε στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα

kraven the hunter

Το ακατάλληλο τρέιλερ που κυκλοφόρησε όμως έχει ήδη διχάσει τους φανς μιας και αποκαλύπτει πως αυτός εδώ ο Κρέιβεν δεν θα έχει ρωσική προφορά (ακούγεται αρκετά πιο αμερικάνικη) και μοιάζει κάτι περισσότερο ως αντι-ήρωας παρά κακός – μια τακτική που ακολούθησαν και με τις προηγούμενες ταινίες τους «Venom» και «Morbius» – ενώ αναμένεται στην ταινία να κάνουν την εμφάνισή τους και άλλοι κακοί του Spider-Man όπως οι Rhino και Chameleon.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης και οι Αριάνα ΝτεΜπόουζ, Κρίστοφερ Αμποτ, Αλεσάντρο Νιβόλα, Ράσελ Κρόου και Φρέντ Χέτσινγκερ. Η ταινία «Kraven The Hunter» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου, αλλά, μετά και τις προηγούμενες προσπάθειες της Sony να μεταφέρει τους εμβληματικούς κακούς του Spider-Man στη μεγάλη οθόνη, ας κρατάμε καλύτερα μικρό, πολύ μικρό, καλάθι.

kraven the hunter