Buzz

Η Κέιτ Χάντσον αφιερώνει στη μαμά της το «Nothing Compares 2 U» του Prince

στα 10

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσε η Γκόλντι Χόουν εμφανίστηκε η κόρη της, Κέιτ Χάντσον για να τραγουδήσει το «Nothing Compares 2 U» του Prince σε ένα διπλό φόρο τιμής στον αδικοχαμένο συνθέτη και στην glamorous μαμά.

Η Κέιτ Χάντσον αφιερώνει στη μαμά της το «Nothing Compares 2 U» του Prince

Αν είχατε ποτέ την οποιαδήποτε αμφιβολία για τα ταλέντα της Κέιτ Χάντσον, ακούστε την να τραγουδάει το «Nothing Compares 2 U» του Prince στην φιλανθρωπική εκδήλωση του «Love in for the Kids» που οργάνωσε η μαμά της, Γκόλντι Χόουν.

Η Χάντσον μοιράστηκε μέρος της εκπληκτικής ερμηνείας της στο instagram - τιμώντας ταυτόχρονα τον Prince και τη μαμά της (ακριβώς πάνω στις μέρες της διπλής «Γιορτής της Μητέρας») και η Γκόλντι Χόουν αποκάλυψε τι ακριβώς κάνουν σήμερα που γιορτάζουν και οι δύο: «Θα πάμε στο σπίτι της Κέιτ. Ολα τα παιιδά θα κάνουν πράγματα και όλοι οι άντρες θα είναι εκεί και θα πέσουμε στα κρεβάτια και θα φάμε.»

Αγαπημένη Γκόλντι, αγαπημένη Κέιτ, λατρεμένος Prince...

This is what it sounds like when doves cry: Το Flix αποχαιρετά τον Prince και θυμάται τις φορές που φώτισε την μεγάλη οθόνη μία μικροκαμωμένη φιγούρα με τεράστιο εκτόπισμα...

#NothingCompares2U #GoldiesLoveIn @prince @officialgoldiehawn @davidfoster

A video posted by Kate Hudson (@katehudson) on


Διαβάστε και δείτε ακόμη: