Buzz

«Jack, I feel like I'm flying»: η Κέιτ Γουίνσλετ αναπαριστά την πιο διάσημη σκηνή του «Τιτανικού»

στα 10

Η Κέιτ Γουίνσλετ αποδέχθηκε την πρόκληση του «Running Wild with Bear Grylls» κι όταν βρέθηκε να κρέμεται από ορειβατικό σχοινί σε πλαγιά, θυμήθηκε και έπαιξε ξανά την πιο διάσημη σκηνή του «Τιτανικού». Δείτε το βίντεο.

«Jack, I feel like I'm flying»: η Κέιτ Γουίνσλετ αναπαριστά την πιο διάσημη σκηνή του «Τιτανικού»

Το «Running Wild with Bear Grylls» είναι μία reality σειρά, όπου διάσημοι καλεσμένοι αποδέχονται την πρό(σ)κληση του Μπερ Γκριλς να τον ακολουθήσουν στην άγρια φύση και να επιβιώσουν μαζί του κάτω από αντίξοοες συνθήκες. Η Κέιτ Χάντσον, ο Ζακ Εφρον, ο Μπεν Στίλερ και πολλοί άλλοι έχουν παίξει σε επεισόδια του ντοκιμαντέρ, αποδεικνύοντας στο κοινό ότι έχουν κι εκείνοι όρια που προσπαθούν κάθε φορά να σπάσουν (οι περισσότεροι έχουν λυγίσει και τρομάξει άσχημα).

Kate Winslet  Running Wild with Bear Grylls 607 1

Στο επεισόδιο της επόμενης Δευτέρας, καλεσμένη είναι η Κέιτ Γουίνσλετ - δύο φορές οσκαρική πρωταγωνίστρια και μητέρα 3 παιδιών. Η φυσική της κατάσταση της επιτρέπει περιορισμένα πράγματα, αλλά φαίνεται πώς η Κέιτ δε χάνει το χιούμορ της εύκολα. Σε μία κατάβαση δύσβατης, βραχώδους πλαγιάς, δεμένη με ορειβατικό σχοινί, καλείται να αφήσει τα χέρια της και να κυλήσει στους πρόποδες που την περιμένει για να την πιάσει ο Γκριλς.

Δείτε κι αυτό: Και η Κέιτ Γουίνσλετ σιχαίνεται το «My Heart Will Go On» (and on and on!)

Kate Winslet  Running Wild with Bear Grylls 607 2

Τitanic flying scene 607

Ακούγεται ευκολότερο από ό,τι πρέπει να είναι όταν έχουν ιδρώσει οι παλάμες σου, κοιτώντας κάτω. Η Γουίνσλετ όμως δεν κωλώνει. Αφήνει τα χέρια της στον αέρα και αναπαριστά γελώντας τη σκηνή της πλώρης του «Τιτανικού»: «Τζακ, νιώθω σαν να πετάω. Κοίτα με Τζακ! Πετάω!»

Δείτε την:

.

Δείτε και διαβάστε περισσότερα: