Buzz

Και η Κέιτ Γουίνσλετ σιχαίνεται το «My Heart Will Go On» (and on and on!)

στα 10

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η πρωταγωνίστρια του «Τιτανικού» το ομολόγησε: το βραβευμένο με Οσκαρ τραγούδι της ταινίας με τη φωνή της Σελίν Ντιόν της φέρνει αναγούλα!

Και η Κέιτ Γουίνσλετ σιχαίνεται το «My Heart Will Go On» (and on and on!)

Δεν ξέρουμε πόσο ευχαριστημένος θα είναι ο Τζέιμς Κάμερον με την πάλαι ποτέ πρωταγωνίστριά του, αλλά η Κέιτ Γουίνσλετ, ενώ δέχτηκε να δώσει συνεντεύξεις για την προώθηση της επανακυκλοφορίας του «Τιτανικού» σε 3D, δε δίστασε να πει τη γνώμη της για κάτι από την ταινία που ...την αηδιάζει!

Το τραγούδι της.

Ομολογήστε το: πόσοι από εσάς δεν το αντέχετε; Να φταίει η περσόνα της Σελίν Ντιόν που δεν είναι και ό,τι πιο συμπαθητικό στην pop κουλτούρα, να έχει να κάνει με το γεγονός ότι το 1997 ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και ερωτευμένοι φίλοι μας το είχαν σε ανελέητο repeat, το «My Heart Will Go On» πάντως είναι αυτό που θα έβαζε κανείς ακόμα και σήμερα όταν θα ήθελε να ...διώξει τους καλεσμένους του γιατί έχει πάει αργά.

Και η Κέιτ Γουίνσλετ συμφωνεί! Σε πρόσφατη συνέντευξή της ομολόγησε ότι όταν το ακούει της έρχεται κυριολεκτικά αναγούλα.

«Κάθε φορά που μπαίνω σε λόμπι ξενοδοχείου με κάποιον πιανίστα ή σε μπαρ με live μπάντα, κι ο ιδιοκτήτης θέλει να δηλώσει σε μένα και στον κόσμο ότι με αναγνώρισε, οι πρώτες νότες του ''My Heart Will Go On'' θα αρχίσουν να παίζουν. Ο κόσμος το θεωρεί φόρο τιμής. Το κάνουν για καλό, το ξέρω. Αλλά εμένα μου έρχεται αναγούλα. Πρέπει λοιπόν να κάθομαι χαμογελαστή και ευγενική να το ακούω, ενώ το πραγματικό μου πρόσωπο θα είχε σηκώσει το φρύδι ειρωνικά με το στόμα να αναφωνεί "pleaaaaase"! Σε πρόσφατη επίσκεψή μου σε talk show στην Ιταλία, απαντούσα σε κάποια ερώτηση όσο ο πιανίστας του σετ άρχισε διακριτικά να παίζει το κομμάτι στο background. Καθόλου διακριτικά, ο οικοδεσπότης άρχισε να με τραβάει «έλα, έλα να μας το τραγουδήσεις». Αρνήθηκα πανικόβλητη. «Μα έλα, θα έχει πλάκα!». Οχι δε θα έχει καθόλου πλάκα. Καμία πλάκα. Ξερνάω... »

Για να είμαστε δίκαιοι, το ίδιο το κομμάτι δεν είναι τόσο κακό. Υπάρχουν πολύ χειρότερες, γλυκερές και ανόητες μπαλάντες που έχουν φύγει με Οσκαρ στην ιστορία του θεσμού. Αλλά αυτό έχει συνδεθεί τόσο έντονα με την τιτάνια, blockbuster, σαρωτική επιβολή του στα media της εκπνοής των 90ς που κάηκε από την ίδια την λάμψη του.

Ανεξαρτήτως politically correct τοποθέτησης ή απρόσεχτου PR πάντως, η ειλικρινής Κέιτ, από σήμερα, μας είναι πολύ πιο συμπαθής!

Εσάς πιο τραγούδι από ταινία σας είναι ανυπόφορο;