Buzz

Χωρίς τη γυμνόστηθη Κέιτ Γουίνσλετ ο τρισδιάστατος «Τιτανικός» στην Κίνα!

στα 10

H κινέζικη λογοκρισία «έκοψε» τη σκηνή της γυμνόστηθης Κέιτ Γουίνσλετ στην τρισδιάστατη κυκλοφορία του «Τιτανικού», από το φόβο μήπως οι θεατές νιώσουν την ανάγκη να την αγγίξουν...

Χωρίς τη γυμνόστηθη Κέιτ Γουίνσλετ ο τρισδιάστατος «Τιτανικός» στην Κίνα!

Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον «Τιτανικό» να κάνει το δεύτερο μεγαλύτερο άνοιγμα ημέρα στη χώρα (με 7.3 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις), αν και οι αντιδράσεις των θεατών ήταν μέχρι και οργισμένες.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που έγραψε ένας άντρας θεατής στο Ιντερνετ: «Περίμενα 15 χρόνια για να δω τρισιδιάστατα βυζιά και όχι ένα τρισδιάστατο παγόβουνο!»

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, το «κόψιμο» της σκηνής έγινε για να αποφευχθούν πιθανοί διαπληκτισμοί μεταξύ των θεατών αλλά και για τη «μη διατάραξη του ηθικού κοινωνικού περιβάλλοντος». Η δικαιολογία ήταν πως κάποιοι θεατές θα ήθελαν να απλώσουν το χέρι τους στην οθόνη προκειμένου να αγγίξουν τα στήθη της Γουίνσλετ και έτσι θα ενοχλούσαν τους υπόλοιπους θεατές.

Στην Ινδία αντίθετα, ο «Τιτανικός» κυκλοφόρησε με την επίμαχη σκηνή την οποία είδαν για πρώτη φορά οι θεατές της χώρας, αφού πριν 15 χρόνια που η ταινία είχε βγει στις αίθουσες είχε κοπεί από τη λογοκρισία.

Αν δεν είστε Κινέζοι, δείτε στο galerry μια φωτογραφία από τη γυμνόστηθη Κέιτ...