Buzz

Την μαμά του Ρίτσαρντ Μπράνσον από τη φωτιά ποια θα τη βγάλει; Η Κέιτ Γουίνσλετ που 'χει δύναμη μεγάλη!

στα 10

Χτες το απόγευμα, η βίλα του Ρίτσαντ Μπράνσον στο νησί Νέκερ της Καραϊβικής τυλίχτηκε στις φλόγες. Η έπαυλη καταστράφηκε και δεν κινδύνεψαν μόνο οι υψηλοί VIP καλεσμένοι του Προέδρου της Virgin αλλά και η 90χρονη μητέρα του, την οποία κουβάλησε στην ασφάλεια η... Κέιτ Γουίνσλετ.

Την μαμά του Ρίτσαρντ Μπράνσον από τη φωτιά ποια θα τη βγάλει; Η Κέιτ Γουίνσλετ που 'χει δύναμη μεγάλη!

Τροπικές καταιγίδες ίσον κεραυνοί, κι αυτό με τη σειρά του ισοδυναμεί με καταστροφικές πυρκαγιές αυτή την εποχή στην Καραϊβική. Και από ότι φάνηκε χτες το απόγευμα, από τέτοια ξαφνικά χτυπήματα της φύσης δεν γλιτώνουν ούτε τα σπίτια των πλουσίων.

Στις φλόγες παραδόθηκε σε λίγα μόνο λεπτά η πολυτελής έπαυλη του Βρετανού δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον στο νησί Νέκερ της Καραϊβικής, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό - αποτέλεσμα του τροπικού τυφώνα «Αϊρίν».

Φιλοξενούμενοι του Μπράνσον η οσκαρική ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ, τα παιδιά της και ο σύντροφός της, Λούις Ντόλερ (επάγγελμα: top model).

Ο Μπράνσον έστειλε mail στο CNN εξηγώντας την κατάσταση και δεν ξέχασε να ευχαριστήσει προσωπικά την 35χρονη πρωταγωνίστρια: «Χίλια ευχαριστώ στην Κέιτ Γουίνσλετ που με βοήθησε να κουβαλήσω την 90χρονη μητέρα μου έξω από το σπίτι και μακριά από τον κίνδυνο. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μας είναι όλοι ασφαλείς.»

Οσο για τις υλικές ζημιές; Υποπτευόμαστε ότι ... καρφί δεν του κάηκε.

Ο 60χρονος δισεκατομμυριούχος τζετ σέτερ και πρόεδρος των επιχειρήσεων της Virgin είδε το χτύπημα της φύσης ως ευκαιρία «να δημιουργηθεί κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό μέσα από τα χαλάσματα.»

Μετάφραση: όλα ήταν ασφαλισμένα.

Σε περίπτωση που λείπατε σε διακοπές και δεν έχετε ακόμα δει το trailer του «Carnage», της νέας ταινίας του Ρομάν Πολάνσκι με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ, δείτε το εδώ.