Ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ ψηφίζει την καλύτερη ταινία του 2015

BUZZ 14 DEC 2015  /  Μανώλης Κρανάκης

Ποια είναι η ταινία που ενέπνευσε περισσότερο τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ το 2015; Και γιατί.

O Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ θα ήταν κανονικά ένα από τα πρόσωπα της χρονίας - αν το «The Walk» του Ρόμπερτ Ζεμέκις δεν είχε πέσει κάπως στο κενό των προσδοκιών που είχε χτίσει, συμπαρασύροντας μαζί και τον τολμηρό πρωταγωνιστή του σε ένα πραγματικά απαιτητικό ρόλο που ο 34χρονος ηθοποιός έφερε εις πέρας με αξιώσεις.

Το 2015, όμως, ήταν με κάποιο τρόπο ήταν η χρονιά του «performer» Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, αφού μας χάρισε το lip-synch του αιώνα και ένα από τα πιο χαριτωμένα ντουέτα της χρονιάς.

Joseph Gordon Levitt

Κάντε κλικ εδώ για όλα τα best of του 2015. Λίστες, στιγμές, αναμνήσεις, απροσδόκητα trivia, κι όλα όσα ήταν σινεμά (και τηλεόραση) τη χρονιά που τελειώνει...

Και μην ξεχνάτε: Flix Top Ten 2015: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

Ποια ήταν όμως η ταινία που αγάπησε περισσότερο το 2015 o Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ; Σε συνέντευξη του στο ΤΙΜΕ εξομολογήθηκε πως το φιλμ που τον ενέπνευσε περισσότερο τη χρονιά που τελειώνει ήταν το «Inside Out» του Πιτ Ντόκτερ: «Το "Inside Out" πήρε μια πολύπλοκη και πολλών αποχρώσεων πτυχή του να είσαι ανθρώπινο ον και τη μετουσίωσε σε εικόνες, σε κάτι συγκινητικό».

Περισσότερα Best of 2015:

Κάντε κλικ εδώ για όλα τα best of του 2015. Λίστες, στιγμές, αναμνήσεις, απροσδόκητα trivia, κι όλα όσα ήταν σινεμά (και τηλεόραση) τη χρονιά που τελειώνει...

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.