Buzz

Ο Τζόνα Χιλ σκηνοθετεί το νέο βιντεοκλίπ των Vampire Weekend

στα 10

Ο ηθοποιός (και πλέον σκηνοθέτης) υπογράφει το βίντεο για το τραγούδι «Sunflower», από το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο «Father of the Bride».

Ο Τζόνα Χιλ σκηνοθετεί το νέο βιντεοκλίπ των Vampire Weekend

Εξι ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από το αριστουργηματικό «Modern Vampires of the City», και η αναμονή για το νέο πολυαναμενόμενο άλμπουμ των Vampire Weekend επιτέλους τελειώνει.

Το «Father of the Bride», όπως τιτλοφορείται ο τέταρτος δίσκος του αμερικανικού συγκροτήματος, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου, και οι Vampire Weekend έχουν ήδη μοιραστεί με το κοινό τρία από τα τραγούδια του δίσκου.

Διαβάστε ακόμη: Ακούστε τον Ρόμπερτ Πάτινσον να τραγουδά Tindersticks

Vampire Weekend 607

Στο βιντεοκλίπ ενός από αυτά, του «Harmony Hall», ο Τζόνα Χιλ έκανε μια cameo εμφάνιση. Τώρα, όμως, ο ηθοποιός (ο οποίος έκανε πέρσι το μεγάλου μήκους σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το «Mid90s») αποδεικνύει πώς η συνεργασία του με την μπάντα έχει πάει ένα βήμα παραπέρα, καθώς ο ίδιος περνά πίσω από την κάμερα για να σκηνοθετήσει το βιντεoκλίπ για ένα ακόμα τραγούδι του δίσκου, το «Sunflower», το οποίο οι Vampire Weekend αποκάλυψαν σήμερα.

Σε αυτό, ο Χιλ ακολουθεί τον τραγουδιστή Εζρα Κόνιγκ σε μερικούς κλασικούς σταθμούς της Νέας Υόρκης, όπως το διάσημο γκουρμέ μπακάλικο Zabar’s, επιστρατεύοντας ζαλιστικές split screen τεχνικές, ενώ στο βίντεο εμφανίζεται και ο Αμερικανός κωμικός Τζέρι Σέινφελντ.

Δείτε παρακάτω τα βιντεοκλίπ των «Sunflower» και «Harmony Hall».



Διαβάστε ακόμη