Buzz

Ακούστε τον Ρόμπερτ Πάτινσον να τραγουδά Tindersticks

στα 10

Ο Πάτινσον ερμηνεύει ένα υπέροχο τραγούδι από το σάουντρακ των Tindersticks για το «High Life» της Κλερ Ντενί. Και δεν τα καταφέρνει καθόλου άσχημα…

Ακούστε τον Ρόμπερτ Πάτινσον να τραγουδά Tindersticks

Πολλά έχουν γραφτεί στο εξωτερικό για το «High Life» της Κλερ Ντενί, την πρώτη ταινία επιστημονικής φαντασίας της σπουδαίας Γαλλίδας σκηνοθέτιδας, που αποτελεί ταυτόχρονα και το αγγλόφωνο ντεμπούτο της.

Οι κριτικές την έχουν περιγράψει ως αταξινόμητη, ερωτική, αλλόκοτη, τρομακτική, συγκινητική και πανέμορφη, μια επιστροφή στο εγκεφαλικό, εσωτερικό sci-fi σινεμά του ’60 και του ’70, ένα ταξίδι στα ανεξερεύνητα βάθη του διαστήματος και των ανθρώπινων επιθυμιών – ήδη αρκετοί λόγοι για να ανυπομονούμε να τη δούμε όταν θα κυκλοφορήσει και στις ελληνικές αίθουσες.

Κι όπως συνήθως συμβαίνει στις ταινίες της Ντενί, οι Tindesticks (οι οποίοι υπογράφουν σχεδόν πάντα τα σάουντρακ των ταινιών της) προσθέτουν με τη μουσική τους τη δική τους νότα μελαγχολίας σε αυτή τη διαφορετική οδύσσεια του διαστήματος.

Διαβάστε ακόμη: Η Αλίσια Βικάντερ πρωταγωνιστεί σε μια μικρού μήκους των The National

high life 607

Μόνο που αυτή τη φορά, ο πρωταγωνιστής του «High Life», Ρόμπερτ Πάτινσον, συνεισφέρει φωνητικά, αντικαθιστώντας τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Στιούαρτ Α. Στέιπλς, και ερμηνεύοντας εξολοκλήρου ένα από τα τραγούδια της ταινίας.

Με αφορμή την επερχόμενη έξοδο του φιλμ στις αμερικανικές αίθουσες, στις 5 Απριλίου, το βρετανικό συγκρότημα κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ για το εν λόγω τραγούδι με τον τίτλο «Willow», και πρέπει να ομολογήσουμε ότι η ερμηνεία του Πάτινσον αποδεικνύεται ανώτερη των προσδοκιών και απόλυτα ταιριαστή με το ύφος της μουσικής των Tindersticks.

Δείτε το βίντεο και ακούστε το τραγούδι παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη