Buzz

To νέο τρέιλερ για το «High Life» της Κλερ Ντενί αποκαλύπτει μια διαφορετική οδύσσεια του διαστήματος

στα 10

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Ζιλιέτ Μπινός πρωταγωνιστούν στο ερωτικά φορτισμένο φιλμ επιστημονικής φαντασίας της σπουδαίας Γαλλίδας σκηνοθέτιδας.

Flix Team
To νέο τρέιλερ για το «High Life» της Κλερ Ντενί αποκαλύπτει μια διαφορετική οδύσσεια του διαστήματος

Μπορεί να μην έχουμε την τύχη να βλέπουμε συχνά ταινίες της στις ελληνικές αίθουσες, όμως το 2017 είχαμε τη σπάνια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τόσο ένα μεγάλο αφιέρωμα στο σύνολο της καριέρας της όσο και τη διανομή της προηγούμενης ταινίας της, «Η Λιακάδα Μέσα Μου». Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η τελευταία ταινία της Κλερ Ντενί, το «High Life», ταξίδεψε λίγους και τυχερούς στην προβολή της στις Νύχτες Πρεμιέρας κι αναμένεται κάποια στιγμή στις αίθουσες από τη Spentzos Film.

Μία από τις σημαντικότερες σύγχρονες Γαλλίδες σκηνοθέτιδες, αλλά και γυναίκες δημιουργούς εν γένει, η Κλερ Ντενί έχει καταπιαστεί στην καριέρα της με πολλά διαφορετικά κινηματογραφικά είδη, τα οποία ωστόσο πάντοτε αντιμετωπίζει με άκρως αντισυμβατικό κι απρόβλεπτο τρόπο. Στο αγγλόφωνο ντεμπούτο της, «High Life», η Ντενί δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στο είδος της επιστημονικής φαντασίας - με τον δικό της τρόπο.

Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2019

High Life 607

«Η ταινία εκτυλίσσεται στο μέλλον, ο χαρακτήρας μου είναι ένας αστροναύτης» δήλωσε ο Ρόμπερτ Πάτινσον, ο οποίος κρατά τον βασικό ρόλο στην ταινία, συνεχίζοντας ένα σερί από εξαιρετικά ενδιαφέρουσες επιλογές. «Είναι ένας κακοποιός που δηλώνει εθελοντικά συμμετοχή σε μια αποστολή με κατεύθυνση μια μαύρη τρύπα, αλλά συνειδητοποιεί στην πορεία ότι ένας γιατρός στο πλήρωμα θέλει να κάνει σεξουαλικά πειράματα με ανθρώπους στο διάστημα. Είναι ένα πολύ παράξενο φιλμ. Θα είναι πάρα πολύ όμορφο». Το φιλμ ωστόσο επικεντρώνεται περισσότερο στη σχέση του χαρακτήρα του Πάτινσον με την κόρη του, καρπό αυτών των πειραμάτων, καθώς ζουν απομονωμένοι σε ένα σκάφος στο διάστημα, με προορισμό ένα σημείο όπου ο χώρος και ο χρόνος παύουν να υπάρχουν.

Το διεθνές καστ συμπληρώνουν οι Ζιλιέτ Μπινός, Αντρέ Μπέντζαμιν, Μία Γκοθ, Λαρς Αϊντινγκερ και Τζέσι Ρος.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μόλις (το πρώτο για την αμερικανική διανομή της ταινίας, στις 12 Απριλίου), μαζί με την καινούργια αφίσα του φιλμ.


Διαβάστε ακόμη

High Life 607