Buzz

Η Εμα Στόουν πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ του Πολ ΜακΚάρτνεϊ «Who Cares»

στα 10

Και αυτό ως μέρος της anti-bullying καμπάνιας #WhoCaresIDo.

Η Εμα Στόουν πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ του Πολ ΜακΚάρτνεϊ «Who Cares»

Αν για κάποιο λόγο θέλατε να δείτε τον Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ και την Εμα Στόουν μαζί, τότε οι ευχές σας μόλις πραγματοποιήθηκαν.

Ο ΜακΚάρτνεϊ μόλις κυκλοφόρησε τον νέο του βίντεο κλιπ, από το άλμπουμ του «Egyptian Station», το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβρη, με τίτλο «Who Cares», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Εμα Στόουν. Το βίντεο κλιπ ξεκινά με την Στόουν να επισκέπτεται έναν «Υπνωτιστή Μετεωρολόγο Συμπεριφοράς» (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό), πριν κάνει μια βουτιά σε έναν κόσμο γεμάτο μίμους και ασπρόμαυρα σκηνικά. Η σκηνοθεσία είναι των Μπράντλεϊ Γκουτιέρεζ και Ράιαν Χέφινγκτον.

Διαβάστε ακόμα: Οι National τραγουδούν έναν ύμνο για τη... γαλοπούλα στο «Save the Bird»

who cares 607

Ο ΜακΚάρτνεϊ δήλωσε για το συγκεκριμένο βίντεο κλιπ «η ελπίδα μου είναι πως αν υπάρχουν παιδιά που εκφοβίζονται – και υπάρχουν… - ίσως με το να ακούσουν αυτό το τραγούδι και βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο, ίσως τα κάνει να σκεφτούν πως δεν είναι όλα τόσο άσχημα… ότι είναι κάτι που μπορούν να το αντέξουν και να το ξεπεράσουν γελώντας μαζί του.»

Το βίντεο χρηματοδοτήθηκε από τις μη κερδοσκοπικές οργάνωσες Creative Visions, Artemis Rising Foundation και Blue Chip Foundation, ως μέρος της καμπάνια anti-bullying #WhoCaresIDo, και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα: