Buzz

Ακούστε ολόκληρο το «Baby Mine» των Arcade Fire από το «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον

στα 10

Το τραγούδι θα ακούγεται στους τίτλους τέλους της ταινίας του Τιμ Μπάρτον.

Ακούστε ολόκληρο το «Baby Mine» των Arcade Fire από το «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον

Πριν λίγες μέρες είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε σε ένα από τα τρέιλερ της ταινίας «Dumbo» ένα μικρό απόσπασμά του cover του «Baby Mine» από τους Arcade Fire.

Επιτέλους το συγκρότημα κυκλοφόρησε ολόκληρο το τραγούδι το οποίο θα ακούγεται στους τίτλους τέλους της ταινίας. Ο ηγέτης του συγκροτήματος Γουίν Μπάτλερ είπε για την ηχογράφηση τού πως πρόκειται για οικογενειακή υπόθεση: «η μητέρα μου παίζει την άρπα στο συγκεκριμένο κομμάτι, η γυναίκα μου τραγουδά και παίζει τα ντραμς, ο γιός μας παίζει το τρίγωνο, καθώς συμμετέχει και η υπόλοιπη “οικογένεια” μας των Arcade Fire. Οταν θα αναφέρομαι στο τραγούδι αυτό πάντα θα σκέφτομαι τους ανθρώπους που αγαπώ και είναι ανεκτίμητοι για μένα. Ακούστε και το κάμεο του διάσημου Sonovox του παππού μου Αλβίνο στο τέλος.»

Διαβάστε ακόμα: Welcome to the circus: Νέο τρέιλερ για το «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον

dumbo 607

To «Baby Mine» σε μουσική του Φρανκ Τσέρτσιλ και στίχους του Νεντ Γουάσινγκτον γράφτηκε για το «Dumbo» του 1941 και το ερμήνευσε η Μπέτι Νόγιες σαν το πιο όμορφο νανούρισμα της κυρίας Τζάμπο προς το νεογέννητο μωρό ελεφαντάκι της. Το τραγούδι ήταν υποψήφιο για Οσκαρ το 1942 και από τότε μέχρι σήμερα το έχουν τραγουδήσει από την Μπετ Μίντλερ μέχρι τον Αρτ Γκαρφάνκελ και από την Μπόνι Ράιτ μέχρι την Αλισον Κράους.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Μαρτίου με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη και σε 3D σε διανομή της Feelgood Entertainment.


Dumbo 607