Buzz

O Τζον Μάλκοβιτς ερμηνεύει χαρακτήρες από τη φιλμογραφία του Ντέιβιντ Λιντς στο «Playing Lynch»!

στα 10

Από τη Log Lady μέχρι τον Ανθρωπο Ελέφαντα, ο Μάλκοβιτς δίνει ρέστα εκκεντρικότητας...

O Τζον Μάλκοβιτς ερμηνεύει χαρακτήρες από τη φιλμογραφία του Ντέιβιντ Λιντς στο «Playing Lynch»!

Μπορεί ακόμα να περιμένουμε εναγωνίως ένα κάποιο πρώτο υλικό από την περισσότερο από πολυαναμενόμενη αναβίωση του «Twin Peaks», όμως στο ενδιάμεσο ο Ντέιβιντ Λιντς και ο Τζον Μάλκοβιτς αναλαμβάνουν να ξεγελάσουν την όρεξή μας με ένα άλλο, αλλόκοτο όσο και απολαυστικό πρότζεκτ.

Το εν λόγω σχέδιο, που φέρει τον τίτλο «Playing Lynch», περιλαμβάνει μια σειρά από βίντεο-βινιέτες, σκηνοθετημένες από τον Σάντρο Μίλερ, που θέλουν τον δαιμόνιο ηθοποιό να υποδύεται μερικούς από τους πιο εκκεντρικούς χαρακτήρες που γέννησε το μυαλό του Λιντς και να αναπαριστά –πειραγμένες φυσικά– σκηνές από τη φιλμογραφία του.

Διαβάστε ακόμη: Δείτε το ανατριχιαστικό μουσικό βίντεο για το «Night Ride» του Ντέιβιντ Λιντς και της Κρίστα Μπελ

Playing Lynch 607

Ανάμεσα στους ρόλους που ερμηνεύει είναι ο πράκτορας Ντέιλ Κούπερ και η Log Lady από το τηλεοπτικό «Twin Peaks», ο «Ανθρωπος Ελέφαντας», ο Χένρι Σπένσερ και η παραμορφωμένη τραγουδίστρια από το «Eraserhead», ο ψυχοπαθής Φρανκ από το «Μπλε Βελούδο», αλλά και ο ίδιος ο Ντέιβιντ Λιντς.

Μια νέα σκηνή θα κυκλοφορεί κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κατεβάσουν από το επίσημο site του Playing Lynch μαζί με άλλα καλούδια, με τα έσοδα να διατίθεται για το ίδρυμα υπερβατικού διαλογισμού του Λιντς.

Πέρα από την εγγυημένα εξωφρενική ερμηνεία του Μάλκοβιτς, κάθε βίντεο θα διαθέτει επίσης ως σάουντρακ πρωτότυπη μουσική από καλλιτέχνες όπως ο μόνιμος συνεργάτης του Λιντς, Αντζελο Μπανταλαμέντι, αλλά και η Sky Ferreira, η Zola Jesus, η Lykke Li καθώς και μέλη των Flaming Lips.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της σειράς, καθώς και το πρώτο βίντεο, όπου ο Μάλκοβιτς υποδύεται τον πράκτορα Ντέιλ, στον ρόλο που έκανε διάσημο τον Κάιλ Μακλάχλαν.

Playing Lynch: Official trailer to Psychogenic Fugue from Squarespace on Vimeo.



John Malkovich as Dale Cooper από Flixgr

Διαβάστε ακόμη

Playing Lynch poster 607