Buzz

Ο Ντέιβιντ Λιντς περνάει μπροστά από τις κάμερες

στα 10

Οσο εμείς περιμένουμε την πρεμιέρα του νέου κύκλου «Twin Peaks», ο Ντέιβιντ Λιντς συμφωνεί να περάσει μπροστά από την κάμερα ως ηθοποιός. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ντέιβιντ Λιντς περνάει μπροστά από τις κάμερες

Περιμένουμε με ανυπομονησία τον νέο κύκλο «Twin Peaks»,, προσδοκούμε την ανακοίνωση μίας νέας κινηματογραφικής σκηνοθετικής του δουλειάς, αλλά αντ' αυτού ο Ντέιβιντ Λιντς μας αιφνιδιάζει με αλλόκοτα νέα: διοργανώνει Φεστιβάλ Καλών Τεχνών στο Λος Αντζελες το φθινόπωρο, ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του, και τώρα ανακοινώνει ότι θα παίξει σε ταινία!

Διαβάστε ακόμη: Οι αγαπημένες ταινίες του Ντέιβιντ Λιντς

David Lynch 607

Ο αγαπημένος μας κινηματογραφικός σουρεαλιστικός ποιητής θα παίξει στο «Lucky», το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ηθοποιού Τζον Κάρολ Λιντς, δίπλα στον Χάρι Ντιν Στάντον (μόνιμο συνεργάτη του Ντέιβιντ Λιντς σε ταινίες από την «Ατίθαση Καρδιά» μέχρι το «Inland Empire»).

harry dean-stanton david lynch 607

Δεν ξέρουμε συγκεκριμένα ποιο ρόλο θα ερμηνεύσει ο Λιντς, αν θα είναι ένα πέρασμα ή ένας κομβικός χαρακτήρας στην ιστορία, αλλά γνωρίζουμε ότι η υπόθεση «ακολουθεί έναν 90χρονο άθεο σε ένα ταξίδι σε αχαρτογράφητες περιοχές της Αμερικής».

Πόσο ταιριαστό...

Διαβάστε και δείτε ακόμη: