Buzz

Ο Γιοακίμ Τρίερ κάνει στροφή στο μεταφυσικό θρίλερ με το ατμοσφαιρικό τρέιλερ του «Thelma»

στα 10

Ο Νορβηγός δημιουργός του «Oslo, August 31st» και του «Louder Than Bombs» επιστρέφει με μια ταινία που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο προσεχές Φεστιβάλ Καννών.

Ο Γιοακίμ Τρίερ κάνει στροφή στο μεταφυσικό θρίλερ με το ατμοσφαιρικό τρέιλερ του «Thelma»

Δείτε στο τέλος του κειμένου το νέο τρέιλερ του «Thelma», το οποίο μπορεί τελικά να αγνοήθηκε από τα μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, ετοιμάζεται ωστόσο να κάνει σύντομα την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο

Με το επίσημο πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Καννών να ανακοινώνεται σε λίγες μέρες, όλοι στοιχηματίζουν για το ποιες ταινίες θα καταφέρουν να βρουν μια θέση στο διαγωνιστικό τμήμα και τα παράλληλα προγράμματα.

Η νέα ταινία του Νορβηγού σκηνοθέτη Γιοακίμ Τρίερ μοιάζει με ένα από τα πιο σίγουρα χαρτιά για μια συμμετοχή στο επερχόμενο φεστιβάλ, καθώς δύο από τις τρεις μεγάλου μήκους ταινίες του, το «Oslo, August 31st» και το «Louder Than Bombs», έκαναν πρεμιέρα στην Κρουαζέτ.

Διαβάστε ακόμη: Οι 20 ταινίες που περιμένουμε (και μάλλον θα δούμε) στο 70ό Φεστιβάλ Καννών

Thelma 607

Με ένα εντυπωσιακό καστ που περιλάμβανε τους Ιζαμπέλ Ιπέρ, Τζέσι Αϊζενμπεργκ και Γκάμπριελ Μπερν, το αγγλόφωνο ντεμπούτο του σκηνοθέτη με το «Louder Than Bombs» διαγωνίστηκε το 2015 για τον Χρυσό Φοίνικα, αλλά αποδείχθηκε δυστυχώς κατώτερο των προσδοκιών.

Φυσικά, αυτό δεν κάνει λιγότερο πολυαναμενόμενη τη νέα του δουλειά με τίτλο «Thelma», με την οποία επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, ειδικά όταν αυτή μοιάζει να σηματοδοτεί μια ευπρόσδεκτα ιντριγκαδόρικη στροφή προς το μεταφυσικό θρίλερ.

Joachim Trier 607 Ο Γιοακίμ Τρίερ με την πρωταγωνίστριά του, Εϊλι Χάρμπο

Η ιστορία ακολουθεί μια νεαρή θρησκευόμενη γυναίκα, η οποία μετακομίζει στο Οσλο για τις σπουδές της και ερωτεύεται μια συμφοιτήτριά της, ενώ παράλληλα ανακαλύπτει ότι διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις.

Το πρώτο teaser trailer που κυκλοφόρησε μόλις για την ταινία μοιάζει να κλείνει το μάτι τόσο στην «Carrie» του Μπράιαν Ντε Πάλμα όσο και στους μεταλλαγμένους υπερήρωες των «X-Men», με έμφαση πάντα περισσότερο στο δράμα και όχι στα εφέ, και υπόσχεται να μας αποκαλύψει μια άλλη πλευρά του ταλαντούχου σκηνοθέτη.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ του «Thelma», καθώς και το υπέροχο πόστερ που μόλις κυκλοφόρησε


Διαβάστε ακόμη

Thelma poster 607