Buzz

Η Τζένιφερ Λόρενς είδε μόνο 3 λεπτά του «Phantom Thread». Μετά βαρέθηκε

στα 10

Η «κριτική» της Τζένιφερ Λόρενς για την «Αόρατη Κλωστή» θα πρέπει να έκανε τον Πολ Τόμας Αντερσον να γελάσει. Και τον Ντάρεν Αρονόφσκι να κλάψει...

Η Τζένιφερ Λόρενς είδε μόνο 3 λεπτά του «Phantom Thread». Μετά βαρέθηκε

Αυτές τις μέρες, η Τζένιφερ Λόρενς προωθεί στα media τη νέα της ταινία, το «Red Sparrow» που βγαίνει και στις ελληνικές αίθουσες την 1η Μαρτίου. Σε μια σχετική συνέντευξη, στο podcast WTF, η Λόρενς εξέφρασε την άποψή της για μια από τις ταινίες της χρονιάς, το (υποψήφιο για 6 Οσκαρ, όχι ότι αυτό έχει σημασία) «Phantom Thread» του Πολ Τόμας Αντερσον, με εξαιρετική... ανοησία!

Διαβάστε ακόμη: Η Τζένιφερ Λόρενς θεωρεί απαράδεκτους όσους την κατακρίνουν για το φόρεμα της στην πρεμιέρα του «Red Sparrow»

Phantom Thread 607

Είπε η 27χρονη σταρ, για την «Αόρατη Κλωστή»: «Αντεξα να δω περίπου τρία λεπτά. Τα τρία τα είχα, σίγουρα. Ζητώ συγγνώμη απ' όσους λάτρεψαν αυτήν την ταινία. Δεν μπορούσα να της διαθέσω χρόνο. Στα τρία λεπτά, είπα, ουφ!».

Και συνέχισε, εξίσου χαζοχαρούμενα: «Με ρούχα έχει να κάνει μόνο; Ο ήρωας του Ντάνιελ Ντέι Λούις είναι ένας κοινωνιοπαθής νάρκισσος κι είναι καλλιτέχνης, οπότε όλα τα κορίτσια τον ερωτεύονται γιατί τα κάνει να νιώθουν άσχημα για τον εαυτό τους κι αυτή είναι η ερωτική ιστορία; Δεν είδα την ταινία, οπότε δεν ξέρω. Τον έχω περπατήσει αυτόν το δρόμο, ξέρω πώς μοιάζει, δεν χρειάζεται να τον δω σε ταινία.» Για να σπεύσει να προσθέσει ότι, όχι, δεν αναφέρεται στη σχέση της με τον σκηνοθέτη του «Mother!», Ντάρεν Αρονόφσκι. Ελεύθερη η γνώμη όλων (επίσης κι οι επιλογές συντρόφων), αλλά, Τζένιφερ, δες την ταινία πριν εκφράσεις δημόσια άποψη!

Διαβάστε ακόμη: