Buzz

Ο Μπάρι Τζένκινς παραληρεί για το «Phantom Thread»

στα 10

Ο σκηνοθέτης του «Moonlight» είδε τη νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον και δεν μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του!

Ο Μπάρι Τζένκινς παραληρεί για το «Phantom Thread»

Εκτός από το να κάνει εξαιρετικές ταινίες, ο Μπάρι Τζένκινς έχει εξελιχθεί και σε μια από τις πιο αξιολάτρευτες παρουσίες στα social media, εκδηλώνοντας με αυθορμητισμό τον ενθουσιασμό του για όλα όσα τον συγκινούν.

Επειτα, λοιπόν, από το αξιαγάπητο live tweeting του καθώς έβλεπε εν πτήσει χωρίς ήχο το «Notting Hill», ο σκηνοθέτης του «Moonlight» έσπευσε τώρα να εκφράσει τις εντυπώσεις του από την πρόσφατη θέαση του «Phantom Thread», της νέας ταινίας του Πολ Τόμας Αντερσον, που σηματοδοτεί και τον τελευταίο κινηματογραφικό ρόλο του Ντάνιελ Ντέι Λιούις.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις στην Αθήνα για την πρεμιέρα του «Phantom Thread»

Phantom Thread 607 «Phantom Thread»

Με τη ματιά ενός έμπειρου κινηματογραφιστή, αλλά και τον ειλικρινή ενθουσιασμό και θαυμασμό ενός απλού θεατή, ο Τζένκινς περιέγραψε το «Phantom Thread» ως μια «εξαίσια, μεγαλειώδη δουλειά», εκθειάζοντας τις ιδέες, την εκτέλεση, την αισθητική, αλλά και το σάουντρακ του φιλμ, με φράσεις όπως: «Καθώς βλέπεις την ταινία, υπάρχουν στιγμές τόσο χαμηλόφωνες και διακριτικές που αναρωτιέσαι μήπως δημιουργήθηκαν με έναν ψίθυρο».

Διαβάστε όλα τα σχετικά σχόλια του Τζένκινς στο twitter παρακάτω.






Διαβάστε ακόμη