Buzz

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις στην Αθήνα για την πρεμιέρα του «Phantom Thread»

στα 10

Ο ηθοποιός θα επισκεφθεί την Αθήνα για την πρεμιέρα του νέου φιλμ του Πολ Τόμας Αντερσον, η οποία θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Flix Team
Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις στην Αθήνα για την πρεμιέρα του «Phantom Thread»

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις θα έχουν όσοι παρευρεθούν στην πρεμιέρα του «Phantom Thread» («Αόρατη Κλωστή») στην Αθήνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός επισκέπτεται την Αθήνα για την πρεμιέρα κάποιας ταινίας του, οι επισκέψεις του ωστόσο έχουν πάντοτε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μέσα από τη σχέση που έχει αναπτύξει με την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών. Η πρώτη φορά ήταν το 1989, για την πρεμιέρα της ταινίας «Το Αριστερό μου Πόδι», και από τότε θα ακολουθούσαν αρκετές ακόμη, πάντα σε συνδυασμό με την ενίσχυση της Εταιρείας.

Διαβάστε ακόμη: Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Η ζωή μετά τις ταινίες

Το ίδιο θα συμβεί και με την τωρινή επίσκεψή του, για την πρεμιέρα του «Phantom Thread», τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη λειτουργία της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, με μια ταινία μάλιστα που αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς –σύμφωνα με τον ίδιο– θα αποτελέσει και τον τελευταίο ρόλο της καριέρας του.

INFO
Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, ώρα 19:30
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Συγγρού 364, Καλλιθέα, 2108778396-8)
Εισιτήρια: 30 και 50 ευρώ. Τηλέφωνα για κρατήσεις θέσεων: 2109650916, 2109637124

Phantom Thread Poster 607

Διαβάστε ακόμη