Buzz

Μμμ. Το νέο teaser του «Phantom Thread» είναι σαν καλό σεξ χωρίς λόγια

στα 10

Το τρέιλερ ήταν στιβαρό κι ατμοσφαιρικό. Αλλά το νέο teaser του «Phantom Thread» του Πολ Τόμας Αντερσον έχει, στ' αλήθεια, το άγγιγμά του.

Μμμ. Το νέο teaser του «Phantom Thread» είναι σαν καλό σεξ χωρίς λόγια

Με φόντο τη λαμπερή πλευρά του μεταπολεμικού Λονδίνου των ’50s, ο διάσημος μόδιστρος Ρέινολντς Γούντκοκ (Ντάνιελ Ντέι Λιούις) και η αδελφή του, Σίριλ (Λέσλι Μάνβιλ), βρίσκονται στο επίκεντρο της βρετανικής μόδας, ντύνοντας μέλη της βασιλικής οικογένειας, κινηματογραφικούς σταρ, κληρονόμους, ενζενί και αριστοκράτες με το χαρακτηριστικό στυλ του Οίκου των Γούντκοκ. Οι γυναίκες πάνε και έρχονται στη ζωή του Γούντκοκ, εξασφαλίζοντας στον αμετανόητο εργένη έμπνευση και συντροφιά, μέχρι που συναντά μια νεαρή, δυναμική γυναίκα, την Αλμα (Βίκι Κριπς), η οποία σύντομα γίνεται μια σταθερή παρουσία στη ζωή του ως μούσα κι ερωμένη του. Ενώ μέχρι τότε είχε τον έλεγχο, τώρα βρίσκει την προσεκτικά σχεδιασμένη ζωή του να αναστατώνεται από τον έρωτα. Με την τελευταία του ταινία, ο Πολ Τόμας Αντερσον φιλοτεχνεί το αποκαλυπτικό πορτρέτο ενός καλλιτέχνη σε ένα δημιουργικό ταξίδι και των γυναικών που κρατούν τον κόσμο του σε κίνηση. Το «Phanton Thread» είναι η όγδοη ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον και η δεύτερη συνεργασία του με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις.

Δείτε ακόμη: Σινεμά - ψιλοβελονιά στο απίθανο τρέιλερ του «Phantom Thread» του Πόλ Τόμας Αντερσον

Αυτή είναι υπόθεση της νέας ταινίας του Πόλ Τόμας Αντερσον, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις σε αυτό που μπορεί και να είναι ο τελευταίος του ρόλος στο σινεμά. Πριν ένα μήνα είδαμε το πρώτο τρέιλερ του «Phantom Thread» και το θαυμάσαμε για τη φινέτσα και τη λεπτομέρειά του:


Ωστόσο, ένα νέο teaser της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε, προαναγγέλλοντας previews στη Νέα Υόρκη και το Λος Αντζελες την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, έχει αυτή ακριβώς την υπόγεια, εγκεφαλική ένταση που ασφυκτιά κάτω από βλέμματα, που ξέρουμε κι αγαπάμε στο έργο του Πολ Τόμας Αντερσον. Δείτε το παρακάτω, γιατί για την ταινία θα χρειαστεί να περιμένουμε ως την 1η Φεβρουαρίου 2018.


Διαβάστε ακόμη

Phantom Thread Poster 607