Buzz

Ο Πολ Τόμας Αντερσον σκηνοθετεί ένα βιντεοκλίπ για τις HAIM – Δείτε το!

στα 10

Συνεχίζοντας να αφιερώνει τα σκηνοθετικά του ταλέντα σε αγαπημένους του μουσικούς, ο Αμερικανός auteur παραδίδει ένα βιντεοκλίπ για τo νέο single του συγκροτήματος από το Λος Αντζελες.

Ο Πολ Τόμας Αντερσον σκηνοθετεί ένα βιντεοκλίπ για τις HAIM – Δείτε το!

Μπορεί ο Πολ Τόμας Αντερσον να ετοιμάζει αυτή την περίοδο πυρετωδώς τη νέα του ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις και φόντο τον κόσμο της μόδας της δεκαετίας του ’50 (με ημερομηνία κυκλοφορίας τα Χριστούγεννα), αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να κάνει τα απαραίτητα διαλείμματα για να αφιερωθεί σε κάτι που μοιάζει να έχει εξελιχθεί σε αγαπημένη του ασχολία τελευταία: τα βιντεοκλίπ.

Η τελευταία του σχετική δημιουργία αφορά το τραγούδι «Right Now» των HAIM, που αποτελεί και το πρώτο single από το καινούργιο, δεύτερο άλμπουμ της μπάντας από το Λος Αντζελες, το οποίο τιτλοφορείται «Something to Tell You» και θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη: H νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις ξεκίνησε γυρίσματα


Κι όπως και στις περιπτώσεις των πιο πρόσφατων βίντεο που έχει σκηνοθετήσει για τους Radiohead, ο Πολ Τόμας Αντερσον αφήνει στην άκρη τους περιττούς εντυπωσιασμούς για να αιχμαλωτίσει αποτελεσματικά, με μια μοναδική λήψη, τις αφοπλιστικές live ερμηνείες των χαρισματικών κοριτσιών του συγκροτήματος στο στούντιο, αφήνοντάς τες να μιλήσουν από μόνες τους.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που γυρίστηκε πέρσι τον Νοέμβριο στην Καλιφόρνια.


Διαβάστε ακόμη