Buzz

«Hot Knife» Ο Πολ Τόμας Αντερσον σκηνοθετεί ένα (ακόμη) video clip για την Φιόνα Απλ

στα 10

Κάποτε υπήρξαν ζευγάρι και προφανώς είναι ακόμη φίλοι, αφού ο PTA υπογράφει το βίντεο στο καινούριο της single από τον πρόσφατο δίσκο της «The Idler Wheel».

«Hot Knife» Ο Πολ Τόμας Αντερσον σκηνοθετεί ένα (ακόμη) video clip για την Φιόνα Απλ

«Εχω αυτή την παράξενη εμμονή να διατηρώ φιλικές σχέσεις με τους πρώην μου και τους νοιάζομαι στ’ αλήθεια. Νοιάζομαι για το πως περνούν με τις τωρινές τους φιλενάδες. Καμιά φορά νιώθω ότι πρέπει να με βλέπουν σαν την ενοχλητική μαμά τους» έλεγε η Φιόνα Απλ σε μια συνέντευξη της πριν από μερικούς μήνες, όπου για πρώτη φορά μίλησε για το clip που ξεκίνησαν να γυρίζουν με τον Πολ Τόμας Αντερσον.

Τα γυρίσματα διακόπηκαν για κάποιο καιρό αφού ο Αντερσον είχε να ασχοληθεί με την επόμενη ταινία του «Inherent Vice», αλλά το βίντεο ολοκληρώθηκε και μόλις κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Εκτός από την Φιόνα Απλ, το βίντεο φιλοξενεί επίσης την αδελφή της Μοντ Μάγκαρντ που κάνει φωνητικά στο τραγούδι και παρ΄ ότι δεν έχει να επιδείξει ένα μεγάλο μπάτζετ ή κάποιου είδους στόρι δεν παύει να είναι σπουδαίο.

Δεν είναι το πρώτο κλιπ που ο Πολ Τόμας Αντερσον σκηνοθετεί για την Φιόνα Απλ, αλλά είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά. Δείτε το πιο κάτω μαζί με όλα τα videos που έχει γυρίσει ο σκηνοθέτης, για την Φιόνα, ή άλλους καλλιτέχνες και μπάντες.