Buzz

Ο Μπάρι Τζένκινς θέλει να κάνει μια ταινία με πρωταγωνίστρια την Ιζαμπέλ Ιπέρ

στα 10

Μια συνεργασία με την ανεπανάληπτη Γαλλίδα σταρ αποτελεί όνειρο ζωής για τον σκηνοθέτη του «Moonlight». Και σίγουρα δεν είναι ο μόνος που θα ήθελε να το δει να γίνεται πραγματικότητα!

Ο Μπάρι Τζένκινς θέλει να κάνει μια ταινία με πρωταγωνίστρια την Ιζαμπέλ Ιπέρ

Δεν είναι μυστικό: Ο Μπάρι Τζένκινς είναι ένας από τους μεγαλύτερους φαν της Ιζαμπέλ Ιπέρ.

Οι δηλώσεις του βραβευμένου με Οσκαρ σκηνοθέτη και τα ποστ λατρείας που δεν χάνει ευκαιρία να δημοσιεύει στα social media με τον αγνό ενθουσιασμό ενός πραγματικού fanboy έχουν κάνει παραπάνω από εμφανή την απεριόριστη εκτίμησή του για τη Γαλλίδα ντίβα, οδηγώντας με τη σειρά του τους θαυμαστές τόσο του «Moonlight» όσο και της ηθοποιού να εύχονται οι δυο τους να συναντηθούν επιτέλους και σε μία ταινία.

Διαβάστε ακόμη: Μετά το «Moonlight», o Μπάρι Τζένκινς ετοιμάζεται για την τηλεόραση με το «The Undergound Railroad»

Barry Jenkins Isabelle Huppert 607

Και όπως όλα δείχνουν, ο Τζένκινς είναι παραπάνω από πρόθυμος να ικανοποιήσει την επιθυμία τους (και μας).

Δείτε παρακάτω μερικά από τα ποστ που έχουν δημοσιεύσει μέχρι τώρα τόσο ο Τζένκινς όσο και η Ιπέρ, που αν μη τι άλλο αποδεικνύουν ότι ο θαυμασμός είναι αμοιβαίος.

When in Paris, gotta show love and get yo @isabelle.huppert on ❤❤❤

A post shared by Barry Jenkins (@bandrybarry) on



Avec Damien Chazelle et Barry Jenkins. / With Damien Chazelle and @bandrybarry . #damienchazelle #barryjenkins

A post shared by Isabelle Huppert (@isabelle.huppert) on


Once again, with feeling, me and the queen @isabelle.huppert 🍾💙

A post shared by Barry Jenkins (@bandrybarry) on


Because it's always a proper time to salute the queen 🍾

A post shared by Barry Jenkins (@bandrybarry) on



Οι δυο τους έχουν φωτογραφηθεί μαζί ουκ ολίγες φορές, σε κάθε αφορμή που οι οσκαρικές και άλλες υποψηφιότητες του «Moonlight» και του «Elle» τους έφεραν κοντά, ενώ πιο πρόσφατα συναντήθηκαν και στο Met Gala, από όπου και η παρακάτω φωτογραφία, μαζί με τον Frank Ocean. Ομως ο Τζένκινς ελπίζει να η σχέση τους να μην μείνει στις selfies.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Vulture, ο Τζένκινς συνέχισε να σκορπά γενναιόδωρα κοπλιμέντα για το απύθμενο ταλέντο της Ιπέρ («βασίλισσα», «θρύλος», «καταπληκτική», είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς) και αποκάλυψε ότι ήδη έχει συζητήσει με τον συνεργάτη του το ενδεχόμενο να κάνουν μια ταινία με εκείνη πρωταγωνίστρια.

Barry Jenkins Isabelle Huppert 607

«Προσπαθούμε να βρούμε τι θα κάνουμε μετά το “Moonlight”. Και σκεφτόμαστε “Ισως θα έπρεπε να βρούμε κάτι να κάνουμε με την Ιζαμπέλ Ιπέρ”. Είναι ένα από αυτά τα cool πράγματα που απλά συνέβησαν και ο κόσμος μας είδε μαζί και όλο αυτό απέκτησε μια ζωή από μόνο του».

Ο Τζένκινς ελπίζει, λοιπόν, ότι αυτή η ιστορία αγάπης που γεννήθηκε στα Οσκαρ θα έχει και συνέχεια: «Αυτό είναι καλό. Ας επικεντρωθούμε στην αγάπη των Οσκαρ και όχι στα λάθη».

Εμείς δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε ότι αυτή η αγάπη θα γεννήσει σύντομα (κινηματογραφικούς) καρπούς.

Περισσότερη Ιζαμπέλ Ιπέρ