Buzz

Η Τζένιφερ Λόρενς θεωρεί απαράδεκτους όσους την κατακρίνουν για το φόρεμα της στην πρεμιέρα του «Red Sparrow»

στα 10

Ενα φόρεμα ήταν αρκετό να ξεσπάσει διαμάχη μεταξύ της Τζένιφερ Λόρενς και φεμινιστικών οργανώσεων.

Η Τζένιφερ Λόρενς θεωρεί απαράδεκτους όσους την κατακρίνουν για το φόρεμα της στην πρεμιέρα του «Red Sparrow»

Διαμάχη έχει ξεσπάσει από χθες στα social media, με θέμα το φόρεμα που φόρεσε η Τζένιφερ Λόρενς στη φωτογράφιση της πρεμιέρας της νέας της ταινίας, «Red Sparrow», στο Λονδίνο.

Η Λόρενς φωτογραφήθηκε μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Φράνσις Λόρενς και τους ηθοποιούς Τζόελ Ετζερτον, Τζέρεμι Αϊρονς και Ματίας Σχούναρτς στην ταράτσα ενός κτιρίου, με φόντο το Μάτι του Λονδίνου, με την ίδια να φορά ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα του οίκου Versace, το οποίο και θυμίζει αρκετά εκείνο το φόρεμα της Ελίζαμπεθ Χέρλεϊ το 1994, με τους υπόλοιπους να έχουν ντυθεί αρκετά ζεστά για να αντέξουν τις μάλλον χαμηλές θερμοκρασίες που είχε το Λονδίνο εκείνες τις μέρες.

Διαβάστε ακόμα: Αντιδράσεις για το νέο πόστερ του «mother!» που φαίνεται να προωθεί την βία κατά των γυναικών

Αμέσως τα social media πήραν φωτιά με πολλούς να χαρακτηρίζουν αυτές τις φωτογραφίες «σιωπηρά καταθλιπτικές», ενώ κάποιοι θεώρησαν σεξιστικό να εμφανίζεται μια 27χρονη γυναίκα φορώντας ένα τόσο λεπτό φόρεμα σε τέτοιες θερμοκρασίες.

Ακόμα και μερικές βρετανικές εφημερίδες σχολίασαν το γεγονός, γράφοντας «Γιατί το φόρεμα της Τζένιφερ Λόρενς δείχνει ότι ο σεξισμός παραμένει στο Χόλιγουντ παρά το κίνημα #TimesUp» και «H φωτογραφία με το καστ του "Red Sparrow" δείχνει τόσα πολλά για τις γυναίκες στο Χόλιγουντ».

Η Τζένιφερ Λορενς φαίνεται πως ενοχλήθηκε αρκετά από τα σχόλια αυτά και ανήρτησε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφοντας, ανάμεσα σε άλλα, «Ημουν έξω για 5 λεπτά. Θα καθόμουν ακόμα και στο χιόνι γι’ αυτό το φόρεμα, γιατί αγαπώ τη μόδα και είναι δική μου επιλογή. Ολο αυτό είναι σεξιστικό, απαράδεκτο και καθόλου φεμινιστικό». Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την απάντηση της Λόρενς παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα:

jennifer lawrence dress 607