Buzz

Ο Τζεφ Νίκολς αποχωρεί από το spin off του «A Quiet Place»

στα 10

Κι αυτό γιατί θέλει να ασχοληθεί με την δική του ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ο Τζεφ Νίκολς αποχωρεί από το spin off του «A Quiet Place»

Πριν λίγους μήνες είχε ανακοινωθεί πως ο δημιουργός του «A Quiet Place» Τζον Κραζίνσκι είχε συμφωνήσει για ένα spin-off της ιστορίας που θέλει να γράψει και να σκηνοθετήσει ο Τζεφ Νίκολς, το οποίο θα μεγάλωνε το σύμπαν της σειράς με νέους χαρακτήρες και ιστορίες.

Ομως σύμφωνα με το Deadline, δυστυχώς ο σκηνοθέτης των «Τaking Shelter», «Midnight Special», «Mud» αποφάσισε να εγκαταλείψει το πρότζεκτ για να δουλέψει στην δική του, ατιτλοφόρητη μέχρι στιγμής, ταινία επιστημονικής φαντασίας για την Paramount.

Διαβάστε ακόμα: «A Quiet Plane»: η Εμιλι Μπλαντ διαφημίζει την αεροπορική εταιρία που όλοι κρυφά θα ευχόμασταν να υπάρχει

a quiet place part II main

Ετσι η ταινία αυτή, στην οποία ο Κραζίνσκι εκτελεί χρέη παραγωγού, μένει χωρίς σκηνοθέτη και σεναριογράφο, με την Paramount να ψάχνει να καλύψει το κενό το γρηγορότερο δυνατόν μιας και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα franchise που έχει το στούντιο αυτή την στιγμή.

Μέχρι στιγμής το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε ποιον θα επιλέξουν για να αντικαταστήσει τον Νίκολς, ένα νέο που ελπίζουμε πως δεν θα αργήσει πολύ να έρθει.