Buzz

«A Quiet Plane»: η Εμιλι Μπλαντ διαφημίζει την αεροπορική εταιρία που όλοι κρυφά θα ευχόμασταν να υπάρχει

στα 10

Η Εμιλι Μπλαντ, σ' ένα πραγματικά αστείο βίντεο, προτείνει την συνύπαρξη των κανόνων του «A Quiet Place» με τις αεροπορικές πτήσεις. Δε θα ευχόσασταν να υπήρχαν τέτοια αεροπλάνα;

«A Quiet Plane»: η Εμιλι Μπλαντ διαφημίζει την αεροπορική εταιρία που όλοι κρυφά θα ευχόμασταν να υπάρχει

To Eνα Ησυχο Μέρος του Τζον Κραζίνσκι (με πρωταγωνιστές τον ίδιο και την Εμιλι Μπλαντ) ήταν μία από τις εκπλήξεις του 2018. Θρίλερ που σε κρατάει στην άκρη της καρέκλας σου, μία πανέξυπνη ιδέα που ποτέ δεν προδίδει, αλλά και μία υπέροχη μεταφορά για το τι είναι διατεθειμένος κανείς να κάνει για να επιβιώσει και να προστατέψει την οικογένειά του σε δύσκολους καιρούς.

Περιμένοντας ανυπόμονα την πρεμιέρα του σίκουελ, «Eνα Hσυχο Μέρος 2», παρακολουθούμε τις συνεντεύξεις που δίνει το ζευγάρι Κραζίνσκι-Μπλαντ, οι οποίοι είναι και οι ίδιοι αξιολάτρευτοι.

Δείτε κι αυτό: Κάντε ησυχία να δούμε μαζί το τρέιλερ του «A Quiet Place Part II»

A Quiet Plane 607

Καλεσμένη στον Τζίμι Κίμελ, η Μπλαντ δέχθηκε να πάρει μέρος σ' ένα σκετς της εκπομπής. Ενα χιουμοριστικό βίντεο που η ιδέα του είναι μία αεροπορική εταιρία που προσφέρει ήσυχες πτήσεις - χωρίς δηλαδή το θόρυβο των ενοχλητικών επιβατών, ή ακόμα και των συνεχών ανακοινώσεων των αεροσυνοδών (συνήθως την ώρα που πάει να σε πάρει ο ύπνος!) Και μία -αλά Μαίρη Πόπινς αυστηρή- αεροσυνοδός που σου επιβάλει αυτή την ησυχία!

Πώς θα ήταν ένα αεροπλάνο που θα έπρεπε να μην κάνεις κιχ γιατί αλλιώς... ό,τι ακριβώς συμβαίνει και στο «Ενα Ησυχο Μέρος»;

Δείτε!


Δείτε κι αυτό: