Buzz

Η Τζέιν Κάμπιον μισεί της υπερηρωικές ταινίες αλλά ο Πέδρο Αλμοδόβαρ θέλει να γυρίσει μια ταινία «Batgirl»

στα 10

Μιλώντας στο Variety οι δυο σκηνοθέτες είπαν την γνώμη τους για τις υπερηρωικές ταινίες, με τον Αλμοδόβαρ να εκδηλώνει ένα απρόσμενο ενδιαφέρον γι' αυτές.

Η Τζέιν Κάμπιον μισεί της υπερηρωικές ταινίες αλλά ο Πέδρο Αλμοδόβαρ θέλει να γυρίσει μια ταινία «Batgirl»

Μέσα στον τελευταίο χρόνο κι από τότε που ο Μάρτιν Σκορσέζε δήλωσε πως θεωρεί τις υπερηρωικές ταινίες σκουπίδια, αρκετοί είναι εκείνοι οι σκηνοθέτες που έχουν πάει με το μέρος του, ανάμεσά τους και ο Ντενί Βιλνέβ και πιο πρόσφατα ο Ρίντλεϊ Σκοτ.

Τώρα και η σκηνοθέτης της ταινίας «Η Εξουσία του Σκύλου» Τζέιν Κάμπιον έρχεται να πει την δική της γνώμη γι’ αυτό το είδος ταινιών και, όπως ίσως μαντέψατε, δεν είναι καθόλου καλή. «Πραγματικά τις μισώ. Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πω ότι δεν κάνω ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι τόσο θορυβώδεις και γελοίες. Μερικές φορές ρίχνεις ένα γέλιο, αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις κάπες, έναν ενήλικο άντρα με κολάν. Νιώθω ότι πρέπει να προέρχεται από την παντομίμα», δήλωσε η Κάμπιον στο Variety κατά την διάρκεια της προβολής της νέας της ταινίας στο AFI Fest.

Διαβάστε ακόμα: H Ισπανία στέλνει το «The Good Boss» στα Οσκαρ κι όχι τις «Παράλληλες Μητέρες» του Πέδρο Αλμοδόβαρ

pedro almodovar

Στον αντίποδα όλου αυτού του αρνητισμού έρχεται, απρόσμενα ίσως, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ να τις υποστηρίξει και να δηλώσει στο Variety πως θα τον ενδιέφερε να γυρίσει μια τέτοιο είδους ταινία και πιο συγκεκριμένα την «Batgirl». «Θα ήθελα να κάνω κάτι με την Batgirl, αλλά θα έπρεπε να το κάνω με τον δικό μου τρόπο», δήλωσε ο Αλμοδόβαρ λίγο πριν την προβολή της ταινίας του «Παράλληλες Μητέρες» στο AFI Fest.

Το ενδιαφέρον του Αλμοδόβαρ για την «Batgirl» μάλλον ήρθε λίγο αργά μιας και η Warner ήδη ετοιμάζει μια ταινία με την συγκεκριμένη υπερηρωίδα σε σκηνοθεσία των Αντίλ Ελ Αρμπί και Μπιλάλ Φαλάχ. Και αν ακόμα δεν έχουμε δει την ταινία, δεν μπορούμε πλέον να βγάλουμε από το μυαλό μας πως θα ήταν σκηνοθετημένη από τον Αλμοδόβαρ. Δεν πειράζει. Ισως η Warner τον σκεφτεί για κάποιο σίκουελ;