Τζέικ Τζίλενχαλ & Ντενί Βιλνεβ ξανά μαζί

BUZZ 21 OCT  /  Πόλυ Λυκούργου

Τρίτη και καλύτερη; Μετά τα «Prisoners» και «Enemy» σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής βρήκαν το επόμενο πρότζεκτ που θα συνεργαστούν: την μεταφορά ενός best seller του Τζο Νέσμπο.

Ο Ντενί Βιλνέβ μπορεί να αντιμετωπίζει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας του με το πολυαναμενόμενο «Dune», και σίγουρα η πανδημία, το lockdown και οι συνεχείς αναβολές της πρεμιέρας δεν έχουν βοηθήσει σε αυτό, όμως και η ζωή και οι καριέρες συνεχίζονται. Βρήκε το επόμενο πρότζεκτ του και βρήκε και τον πρωταγωνιστή του.

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ υπέγραψε για να συνεργαστεί για τρίτη φορά με τον Καναδό σκηνοθέτη (μετά τα «Prisoners» και «Enemy»).

Το πρότζεκτ θα είναι το «The Son», μία μίνι σειρά για το κανάλι της ΗΒΟ, που βασίζεται στο best seller του Τζο Νέσμπο, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως «μία βίαιη ιστορία εκδίκησης με φόντο το πολυσύνθετο, διεφθαρμένο περιθώριο του Οσλο...»

Διαβάστε κι αυτό: Ο Αντουαν Φουκουά σκηνοθετεί κι ο Τζέικ Τζίλενχαλ πρωταγωνιστεί στο αμερικανικό remake του «Ενόχου»

jake gyllenhaal denis villeneuve 607

Ο Τζίλενχαλ θα ερμηνεύσει τον κεντρικό ήρωα, Σόνι Λόφτχας, έναν κατάδικο εγκληματία, εθισμένο στο όπιο, ο οποίος δραπετεύει και ταυτόχρονα προσπαθεί να θυμηθεί το παρελθόν του, για το οποίο δεν έχει την παραμικρή μνήμη.

Οι Βιλνέβ και Τζίλενχαλ, που θα συνυπογράψουν και την παραγωγή, έψαχναν εδώ και χρόνια ένα πρότζεκτ για να ξανασυνεργστούν. Ο Τζίλενχαλ βρήκε το βιβλίο και το έστειλε στον σκηνοθέτη του, ο οποίος συμφώνησε ότι είχε ενδιαφέρον να μεταφερθεί στην οθόνη (αρχικά στόχευαν για τη μεγάλη οθόνη, αλλά από το πυκνό σενάριο κατάλαβαν ότι η ιστορία θα ήταν καλύτερο να απλωθεί σε επεισόδια).

Ανυπομονούμε!

Διαβάστε περισσότερα:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.