Buzz

Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον Τζον Χερτ

στα 10

Φίλοι και συνάδελφοί του στέλνουν τα δικά τους συγκινητικά μηνύματα μετά τον χαμό του μεγάλου αυτού ηθοποιού.

Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον Τζον Χερτ

Ενας από τους πιο σπουδαίους Βρετανούς ηθοποιούς, ο Τζον Χερτ, πέθανε την Παρασκευή, σε ηλικία 77 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος. Φίλοι και πολλοί συνάδελφοί του αποχαιρέτησαν τον μεγάλο αυτόν ηθοποιό στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρώτη απ’ όλους η Νάταλι Πόρτμαν, με την οποία είχε συνεργαστεί σε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις, στο «Jackie» του Πάμπλο Λαραΐν, έγραψε τα παρακάτω συγκινητικά λόγια λίγο μετά τον θάνατο του Χερτ. «Είμαι βαθύτατα λυπημένη που έμαθα για τον θάνατο του Τζον. Ημουν πολύ τυχερή που κατάφερα να συνεργαστώ μαζί του δυο φορές – και οι δυο ταινίες κατάφεραν να απογειωθούν εξαιτίας των ερμηνειών του. Ηταν ένα πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, καθώς επίσης κι ένας καλός, αστείος, ποιητικός, έξυπνος και ζεστός άνθρωπος. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, και στους φανς του εύχομαι να συνεχίζουν να βλέπουν τις ταινίες του, μιας και είμαστε αρκετά τυχεροί να τις έχουμε για πάντα κοντά μας.»

Διαβάστε ακόμα: Η Μέρι Τάιλερ Μουρ ήταν κάτι περισσότερο από το απόλυτο TV Icon!

hurt3

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους είναι και οι Μελ Μπρουκς, Τζέιμι Μπελ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, Στίβεν Φράι, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Μία Φάροου αλλά και η Μπόνι Ράιτ, η Τζίνι Γουίσλεϊ του κινηματογραφικού σύμπαντος του Χάρι Πότερ, η οποία είπε πως «η αγορά των μαγικών ραβδιών δεν θα είναι πια το ίδιο χωρίς εσάς» (ο Τζον Χερτ ενσάρκωσε τον Γκάρικ Ολιβάντερ στις ταινίες του Χάρι Πότερ).

Διαβάστε μερικές από τις αναρτήσεις τους παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη

hurt2