Buzz

Ο Σερ Τζον Χερτ μιλάει για τον καρκίνο (και όλοι ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά)

στα 10

Ο 75χρονος ηθοποιός θέλησε να δημοσιοποιήσει τη διάγνωσή του με καρκίνο στο πάγκρεας και να διαβεβαιώσει όσους τον αγαπούν πως παραμένει... αισιόδοξος.

Ο Σερ Τζον Χερτ μιλάει για τον καρκίνο (και όλοι ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά)

Τα νέα δεν είναι καλά για τον 75χρονο Τζον Χερτ, που διεγνώσθη με καρκίνο στο πάγκρεας και βρίσκεται ήδη σε διαδικασία θεραπείας.

Τα καλά νέα είναι πως ο ίδιος θέλησε να κάνει όλη την ιστορία της υγείας του, δύναμη και ταυτόχρονα ένα ζωντανό παράδειγμα θέλησης για ζωή που έρχεται να βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους του σε όλον τον κόσμο, αλλά και να επιβεβαιώσει το σθένος ενός καλλιτέχνη που υπήρξε ανέκαθεν ένα «παράδειγμα» ζωής.

«Υπήρξα πάντοτε ανοιχτός στον τρόπο με τον οποίο ζω τη ζωή μου και σε αυτό το πνεύμα θα ήθελα να κάνω μια δήλωση. Διεγνώσθη πρόσφατα με αρχικό στάδιο καρκίνο στο πάγκρεας και βρίσκομαι ήδη σε θεραπεία. Είμαι κάτι περισσότερο από αισιόδοξος για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, όπως άλλωστε είναι και η ιατρική μου ομάδα. Συνεχίζω να συγκεντρώνομαι στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και σύντομα θα ηχογραφήσω το "Jeffry Bernard is Unwell" (μια από τις μικρές ειρωνίες της ζωής!) για το BBC Radio 4.»

John Hurt 607

O Τζον Χερτ, με τιμές ιππότη για την καριέρα του στο θέατρο που του αποδόθηκαν μέσα στο 2015, θριάμβευσε πρόσφατα στο «Only Lovers Left Alive» του Τζιμ Τζάρμους, το «Snowpiercer» και το επετειακό επεισόδιο του «Doctor Who», ενώ ετοιμάζει όπως δήλωσε ο ίδιος τη ραδιοφωνική παράσταση του θεατρικού του Κιθ Γουοτερχάουζ και στο κοντινό μέλλον θα τον δούμε στο τηλεοπτικό «The Last Panthers» με την Σαμάνθα Μόρτον, στο «The History of Love» με την Τζέμα Αρτερτον και τον Σερ Ντέρεκ Τζάκομπι και στον νέο «Tarzan» με τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και την Μάργκοτ Ρόμπι.

Ας ελπίσουμε και σε πολλά περισσότερα (όπως στον ταλαιπωρημένο «Δον Κιχώτη» του Τέρι Γκίλιαμ) στο μακρινό μέλλον...

Διαβάστε ακόμη: