Buzz

To teaser του «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο φυσικά και διέρρευσε. Δείτε το εδώ.

στα 10

Μπορεί το teaser του «The Hateful Eight» να κυκλοφόρησε μόνο στις αίθουσες, αλλά φυσικά κάποιος το «έκλεψε» και το άφησε ελέυθερο στο internet. Δείτε το εδώ.

To teaser του «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο φυσικά και διέρρευσε. Δείτε το εδώ.

Οποιος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από το νέο κινηματογραφικό πόνημα του Κουέντιν Ταραντίνο, γνωρίζει πως ήδη στην Αμερική προβάλλεται ένα teaser του «The Hateful Eight», πριν από το «Sin City 2: Α Dame to Kill For» των Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και Φρανκ Μίλερ, το οποίο αποτελείται μόνο από αιματοβαμμένες κάρτες που απαριθμούν τους οκτώ ήρωες της ταινίας και περιλαμβάνουν και την ανακοίνωση πως θα γυριστεί σε φιλμ «Glorious 70mm Super Cinemascope» , ενισχύοντας τη λατρεία του Ταραντίνο του για την... παράδοση.

Με soundtrack το «Gimme Danger» των Iggy and the Stooges και το θέμα από το σπαγγέτι γουέστερν «Gunmen of Rio Grande», το teaser διέρρευσε online (σε αρκετά κακή ποιότητα και με τα πρώτα του δευτερόλεπτα χαμένα), αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο συναρπαστικό καθώς μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στο νέο Ταραντινικό έπος - στο ίδιο ύφος και τόνο με το «Django Unchained».

Τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, ενώ για την ώρα ο Ταραντίνο ολοκληρώνει το καστ που κανείς δεν ξέρει αν θα παραμείνει ίδιο με τη ζωντανή ανάγνωση του σεναρίου τον Απρίλη που μας πέρασε ή αν τελικά θα περιλαμβάνει ονόματα όπως αυτό της Τζένιφερ Λόρενς που φημολογείται ότι θα είναι η μοναδική γυναίκα ανάμεσα στους οκτώ hateful...

Δείτε εδώ το teaser του «The Hateful Eight»:


Διαβάστε ακόμη: